Karius'tan hakem yorumu 'Bana ucuz geldi'

Beşiktaş'ın Konyaspor ile 2-2 berabere kaldığı mücadelenin ardından Alman kaleci Loris Karius açıklamalarda bulundu.

Karius'tan hakem yorumu 'Bana ucuz geldi'
Karius'tan hakem yorumu 'Bana ucuz geldi'
GİRİŞ 07.10.2018 23:08 GÜNCELLEME 07.10.2018 23:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Performanslarından memnun olduğunu belirten Karius, "Bu akşam gurur duyulacak bir performans gösterdik. 10 kişi kaldık, geri düştük, geri düştükten sonra elimizden geleni yaptık. 10 kişiyle herkes %100'ünü verdi, gurur duyulacak bir performans ortaya koyduk" ifadelerini kullandı.

Verilen penaltıları yorumlayan Alman file bekçisi, "Hakem kararlarını değiştiremezsiniz. Onlarla maç içinde başa çıkmalıyız. İlk pozisyonu tam göremedim, hakem VAR'a bakıp el ve kırmızı kart dediyse yapacak bir şey yok. İkinci penaltı bana biraz ucuz gibi geldi ama ondan sonra da direncimizi kaybetmedik, elimizden geleni yaptık" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 2
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Konya'nın attığı ikinci golü burnunun dibinden yiyorsun sonra ucuz mucuz bırak bu işleri kendini geliştir.Unutma ki Türkiye de futbol artık çok mücadeleci geçiyor kimsenin takım olarak yeri garanti değildir.
    Cevapla
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam çok doğru söylüyor. Beşiktaşımız yıllardır harem hatalarından çekiyor. Kaleciliğine gelince hiç laf söylemeye hakkımız yok. Kurtarışlarını görmüyormusun. Onlardan neden bahdetmiyorsun da hep kötüleme işlerine bakıyorsun.Oyuncularımızı kötülemeyi bırakalım da onları teşvik edelim lütfen.
    Cevapla