Malmö yenilgisi sonrası Şenol Güneş'ten neşter!

Bu sezon deplasmanlarda büyük sıkıntı çeken Beşiktaş'ta bir yandan da forvet krizi yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Malmö yenilgisi sonrası ligde oynayacağı Konyaspor maçında ilk 11'de önemli değişikliklere gidecek.

Malmö yenilgisi sonrası Şenol Güneş'ten neşter!
Malmö yenilgisi sonrası Şenol Güneş'ten neşter!
GİRİŞ 05.10.2018 12:19 GÜNCELLEME 05.10.2018 12:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye 2-0 yenilirken, bu sezon resmi maçlarda 3'üncü mağlubiyetini aldı.

Elemelere başladığı 26 Temmuz tarihinden bu yana lig ve Avrupa'da 15 maç yapan Siyah beyazlılar bu karşılaşmaların 9'unu kazanırken 3'ünde berabere kaldı ve 3'ünde de mağlup oldu. 15 maçta rakip filelere 30 gol atan Şenol Güneş'in öğrencileri kalesinde de 14 gol gördü.

 

 

SANTRFOR SIKINTISI DEVAM EDİYOR

Oyun anlamında geçen sezonların gerisinde kalan siyah beyazlı takımda görünen en büyük sıkıntı yine santrfor olarak duruyor. Beşiktaş; 15 maçta 30 gol atmasına rağmen gollerin büyük bölümünün santrforlar yerine diğer oyunculardan gelmesi özellikle kaybedilen maçlarda mevcut golcülerin fazlasıyla sorgulanmasına sebep oluyor. Bu sezon en çok görev alan Cyle Larin sadece B36 Torshavn takımına İstanbul'da 3 gol atarken, görev aldığı lig ve Avrupa'da diğer 7 maçta gol atamadı. Kayserispor maçı ile bu sezon ilk kez onbiri gören ve Malmö maçına da yine onbirde başlayan Vagner Love da B36 Torshavn ve Kayserispor'a 1'er gol attı.

Takımın diğer santrforları Mustafa Pektemek ve Güven Yalçın'ın ise süre alamadıkları için herhangi bir performans değerlendirmesi bulunmuyor. Dikkat çeken bir başka nokta ise şu ana kadar maç kurtaran tek santrforun takımdan ayrılan Negredo olması. Giden Negredo ile birlikte siyah beyazlıların 5 santrforu, 15 maçta atılan 30 golün sadece 8'ine imza koyabildi.

Hal böyle iken 6 golü olan Babel'in ve 5 golü olan Pepe'nin santrforlardan daha çok gol attığı bir ortamda özellikle kaybedilen maçların faturasının büyük bir bölümü santrforlara kesiliyor.

KONYA'DA AS KADRO SAHADA OLACAK

Teknik direktör Şenol Güneş Konya'da puan kaybı yaşamamak için as kadroyu sahaya sürecek. Malmö'ye karşı Quaresma, Babel, Oğuzhan ve Tolgay gibi oyuncuları dinlendiren Atiba'yı ise UEFA listesine yazmadığı için mecburiyetten oynatamayan Güneş bu oyuncuların 4'ünü Konya'da sahaya sürecek. Defans hattını değiştirmesi beklenmeyen Güneş'in; Gökhan Gönül-Pepe-Vida ve Caner'den oluşacak dörtlünün önünde Atiba-Medel veya Atiba-Oğuzhan ikilisini oynatması bekleniyor. Güneş bu tercihi Konya'da yapılacak son idmanda belirleyecek.

Hücum bölgesinde Quaresma ve Ljajic'in yeri garanti olurken, Babel'in santrforda mı, yoksa sol kanatta mı görev yapacağı yine akıllarda soru işareti olarak duruyor. Babel'in sol kanatta oynaması halinde santrforda Vagner Love'ın oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Eğer Babel santrfora geçerse sol kanatta oynayacak isim yine Lens olacak.

Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor karşısındaki muhtemel on biri şöyle;

Karius-Gökhan Gönül-Pepe-Vida-Caner-Atiba-Oğuzhan (Medel) -Quaresma-Ljajic-Babel-Vagner Love

YORUMLAR 11
  • Yaşlı kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Hoca lens diye tutturmuş,Caner çenesinden top oynamıyor.hocanin korkak futbol oynatması çabası.boyle herkesin 3_5 attığı Fenerbahçe ile beraberliği zor kurtardık...malmo maçı kadrosu evlere şenlik zaten 2-0 yenildik...hoca ya neşter lazım...
    Cevapla
  • kemal54 5 yıl önce Şikayet Et
    Güneş, adamdır..
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    orta sahayı Adem, Atiba ve Medel'den kur Hocam hiç olmazsa orta saha dirençli olsun.
    Cevapla
  • djebrail 5 yıl önce Şikayet Et
    kendine vursun neşteri bay filozof
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    yanlışlık var necip gibi bir messi oynamaz ise kon ya macını kaybederiz
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala mı Oğuzhan...?
    Cevapla
  • şinol güneşşşş 5 yıl önce Şikayet Et
    messi vardı da bizmi oynatmadık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle