Flaş sözler! "Fikret Orman CHP'den aday olacak"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Cumhuriyet Halk Partisi'nden Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı olacağı iddiası ortaya atıldı.

Flaş sözler! "Fikret Orman CHP'den aday olacak"
Flaş sözler! "Fikret Orman CHP'den aday olacak"
GİRİŞ 02.10.2018 11:57 GÜNCELLEME 02.10.2018 12:11
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, bugün köşesinde dile getirdiği "CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olabilir." ifadeleriyle çok konuşulacak iddia ortaya attı. İşte Övür'ün o sözleri...

"SÜRPRİZ İSİMLER ÇIKABİLİR"

"Yerel seçimlerle ilgili siyaset kulisleri de piyasa gibi bir iniyor bir çıkıyor. Bazen her seçimde adı geçen eski rezerv isimler piyasayı aşağı çekerken, bazen de sürpriz isimler dalgalanmaya yol açıyor. Bu açıdan CHP'nin siyasi kulisleri diğerlerinden biraz daha hareketli... Mesela İzmir'de Aziz Kocaoğlu'nun, İstanbul'da ise Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün aday olmayacaklarını açıklamaları, hem Muharrem İnce'ye destek verenlerin devreden çıktığını hem de piyasanın yükseldiğini gösteriyor.

"FİKRET ORMAN İSMİNE İNANAMADIM"

Bu seçim merkezleri garanti olduğu için cazip tabii... Bu yüzden de fazla uğraşmak istemeyenlerin gözü hep oralarda. O ilçelerden biri de İstanbul Beşiktaş... Göz koyanlara gelince, son günlerde kulislerde konuşulan bir isim gerçekten şaşırtıcı; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman. İlk başta inanmadım ama kulislerde söylenenler yabana atılacak gibi değil; Orman önce kendisi için Kemal Bey'le konuştu. Ama sonra ne olduysa yönetimden Şafak Mahmutyazıcıoğlu adı dolaşmaya başladı. Geçmişte eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da Beşiktaş'tan gelmişti. Sürpriz mi değil mi göreceğiz."

YORUMLAR 15
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes istediği yerde ve şeyde aday olabilir. Fakat aday olacaksa da takımı bu işe alet etmeden olmalı, Fikret başkan kişiliği düzgün bir insan olduğu için hangi partiden girerse girsin başarılı olacağına inanıyorum. Neticede CHP' de bu ülkenin bir partisi Fikret başkan CHP'de aday olacak diye de kalkıp adamın kişilik haklarına saldırmamız kesinlikle uygun olmaz.
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan ,Beşiktaş başkanlığını belediye başkanlığına tercih etmez.böyle bir şey olamaz.bilip bilmeden ortalığı karıştırma övür.
    Cevapla
  • Bahadır Yağmur. 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan sakın ola böyle bir hataya düşme...
    Cevapla
  • şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ı bu işe alet etmesin başkan Beşiktaş'tan istifa etsin sonra ne yapıyorsa yapsın bizim takımımız üzerinden pirim yapmasın kimse...
    Cevapla
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Fikret başkan belediye başkanı olsun serdal Adalı da başkan olsun. Beşiktaş düze çıkar inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle