Şenol Güneş'in derbideki kozu

Beşiktaş, Kadıköy'de ofansif futbolla rakibinin defans zaaflarından yararlanmayı hedefliyor. Fenerbahçe taktiğini Dinamo Zagreb'den alan Şenol Güneş, 3. bölgede rakibine pres uygulayıp teknik kapasitesi yüksek oyuncularıyla sonuca gidecek.

Şenol Güneş'in derbideki kozu
Şenol Güneş'in derbideki kozu
GİRİŞ 23.09.2018 09:45 GÜNCELLEME 23.09.2018 10:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinde tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor. Ezeli rakiplerinin Dinamo Zagreb'e 4-1 yenildiği maçı kurmaylarıyla birlikte mercek altına alan Şenol Güneş, planlarını hücum futbolu üzerine kurdu. 

F.Bahçe defansının kırılgan yapısından faydalanmak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, takımına üçüncü bölgede pres yaptırıp, teknik kapasitesi yüksek oyuncularıyla sonuca gitmeyi hedefliyor.

BABEL FORVETE, LENS SAĞ KANADA

Güneş, bu nedenle Babel, Quaresma, Lens, Ljajic ve Oğuzhan'ı Kadıköy'de ilk 11'de sahaya sürecek. Forvette Larin'den istediği verimi alamayan tecrübeli çalıştırıcı, Pepe ile birlikte takımın en fazla gol atan ismi olan Babel'i ileri uçta oynatacak.

Sol kanada Quaresma'yı çekerken, sağ kanatta ise Lens'e görev verecek. Şenol Güneş, zorlu karşılaşma öncesi talebeleriyle yaptığı görüşmede, "Sizden 90 dakika boyunca mücadele ve yüksek tempo bekliyorum" diyerek 3 puan talimatı verdi.

Şenol Güneş, 30 yıllık kariyerinde 6 farklı takımla ligde Fenerbahçe deplasmanında çıktığı 20 maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı. Deneyimli teknik adam, bu karşılaşmaların 15'ini kaybederken, 5'inden beraberlikle ayrıldı.

YORUMLAR 6
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi kartallarım gösterin kendinizi.
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca taktiği Dinamo Zagreb ten aldın tamam peki Cocu taktiği Bayer Münih ten alırsa ne yapacaksın tiyatrocu kendini yerleremi atacaksın
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bjk bu maçı çok rahat alır karşında ismi fenerbahçe ama 3 lig seviyesinde oyuncular bunca gereksiz oyuncuyu almak için birde sportif eşşek almışlar yazık ülke insanina bu oyunculardan daha iyi bır sürü oyuncu var Aykut Kocaman bundan kötümuydu yani bu oyuncular ve hoca futboldan zerre kadar anlamıyor feneri iyi kazıkladilar en başta bu comolllimi ne yoldan geçeni aldı getirdi
    Cevapla
  • MİSAFİR 5 yıl önce Şikayet Et
    Derbideki kozunu bilmek çok kolay bence kafa yormaya gerek SEYİRCİYİ TAHRİK HAKEMLERE KÜFÜR VE FUTBOLCUNUN BOZAGINI SIKMAK sonrada yalandan yere stadı sedyeyle terk etmek bu kadar basit TAHRİK TAHRİK TAHRİK....
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Süt gibi temiz insanlar. Durduk yere. Olaymi yaparlar. Bjk yi el ele kol kola yediniz. Akhisari. Gecemediniz. Demekki. Lig bjk dan ibaret anlayana Bak konyayi yendiniz ama konya kadar kalitesiz takimdan dört porsiyon yediniz
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar da masum çocuklarsiniz da hemen tahrik oluyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle