Derbide Pancu sürprizi! Beşiktaş...

Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçe derbisi için Pancu organizasyonu yapıyor.

Derbide Pancu sürprizi! Beşiktaş...
Derbide Pancu sürprizi! Beşiktaş...
GİRİŞ 22.09.2018 11:30 GÜNCELLEME 22.09.2018 11:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada örgütlenen siyah-beyazlılar, maça 3 bin adet Pancu fotoğrafıyla gideceklerini bildirdiler. Pancu, 'Kadıköy Panteri' olarak anılıyor.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 2004/05 sezonunda Kadıköy'de oynanan karşılaşma Türk futbol tarihine geçti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 17 Nisan 2005'te oynanan maç, adeta gol düellosu şeklinde geçerken, Beşiktaş'ın Rumen futbolcusu Daniel Pancu'nun kaleye geçmesi adeta maça damgasını vurdu.

 

 

Karşılaşma 3-2 Beşiktaş'ın lehine devam ederken, 81. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı ve siyah beyazlı takımda kaleci Cordoba kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Üç oyuncu değiştirme hakkı dolan Beşiktaş'ta kaleye Rumen futbolcu Pancu geçti. Alex, 82. dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak durumu 3-3'e getirdi.

Derbiye 10 kişi devam eden Beşiktaş'a karşı taraftarının da desteği ile ataklarını ataklarını arttıran Fenerbahçe, Pancu'yu geçmeyi başaramadı. Beşiktaş maçın uzatmalarında bulduğu golle 4-3 öne geçen Beşiktaş, unutulmaz bir derbi zaferi elde etti. 

Maçı 4-3 kazanan Beşiktaş, daha sonra bu maçın anısına hatıra tişörtleri yaptırırken, Pancu'nun lakabı da ''Kadıköy Panteri'' oldu.

YORUMLAR 7
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu organizasyonu kim düzenledi ise helal olsun derim .PANKU da bizim unutulmaz evladımız.
    Cevapla
  • Fenerbahceli 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz de Van Persie fotograflariyls cikalim alex var tuncay var serhat var kezman var say say bitmez bunlarin ucuz oyunlarina kaliteli cevap vermemiz lazim malum ulkenin en buyuk takimiyiz
    Cevapla
  • Ahmet bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence yanlış bir karar Fenerbahçeli taraftarları tahrik etmekten başka bir işe yaramaz. Madem ki dostluk mesajları veriliyor. Bu hareketlerden kaçınmalı.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala bunlarla avunuyoruz, kaç yıl oldu, daha sonra maç kazandık mı kadıköyde, kusura bakmayın ama feneein ezici üstünlüğü var Kadıköy'de
    Cevapla
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden öyle diyorsun . Fener TV yi seyrettim o da Beşiktaşımızı yendiği maçları gösteriyor. Onlar öyle yapınca biz övünmeyelim mi :
    Cevapla
  • Insaf 5 yıl önce Şikayet Et
    Isiniz gucunuz fesat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle