Bahçeli'den tepki! 'Beşiktaş'ı bırakırım...'

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün gazetecilerle yemekte buluştu. Gündemle ilgili değerlendirmeler yapan MHP lideri, Beşiktaş'ın UEFA maçına da değindi.

Bahçeli'den tepki! 'Beşiktaş'ı bırakırım...'
Bahçeli'den tepki! 'Beşiktaş'ı bırakırım...'
GİRİŞ 21.09.2018 13:54 GÜNCELLEME 21.09.2018 17:58
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Koyu bir Beşiktaşlı olan Bahçeli, daha önce "11 yabancıyla sahaya çıkması halinde takımını bırakabileceğini" savunmuştu.

"KİMİSİ İSPANYOL, KİMİSİ BREZİLYALI"

 

 

Bahçeli "Beşiktaş'ta olmuş olsa, Beşiktaş 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıksın, koyu bir Beşiktaşlı olmama rağmen kulüpten ayrılırım. Beşiktaşlıyız, niye öyle siyah- beyaz? Kırmızı-beyaz bir anlamı var. Öyle bir takımda bakıyorsunuz, bunların hangisinin ayağında top var, ismi nedir şaşıyorsun. Dilin de dönmüyor, bakıyorsun; kimisi İspanyol, kimisi Brezilyalı. Bizim gençlerimize yol vermek lazım." ifadelerini kullanmıştı.

"DİLİM DÖNMÜYOR"

UEFA maçı ile ilgili konuşurken Bahçeli yeniden yabancı oyuncu konusuna değinerek "Bir takım sayacağım şimdi dilim dönmüyor" dedi.

Yabancı futbolcu meselesinin tartışılır hale geldiğini söyleyen Bahçeli "Beşiktaş’ın yeni başkanını da tebrik ettim. Bize çok hücum ettiler ama artık bu yabancı oyuncu meselesi de tartışılır hale geldi. Bir takım sayacağım, eskiden tüm takımı sayıyorduk. Şimdi dilim dönmüyor (Gülüyor)." dedi.

YORUMLAR 13
  • Değişik 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşın şampiyon olduğu yıl yabancı konusu hiç açılmıyordu takımda ufak düşüş oldu diye hemen yabancı konusu gündeme geliyor tuhaf
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Teknik drektoru bile turk deyil
    Cevapla
  • Serkan BJK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli, Demirören siz Beşiktasli degilsiniz zaten lütfen birakin düşmansiniz Türkiye kupasinda da gördük Besiktas düşmanlari birak daha iyi
    Cevapla
  • Gurbetci 68 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana sayin Bahceli
    Cevapla
  • Akkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok boş yorumlar yapıyorsunuz. Türkiye futbolculara vergi cenneti. Yaşlanan kapağı buraya atıyor. Buda bizim gençlerimizin yetişmesine engel oluyor , döviz yurtdışına kaçıyor adam bunu demiş ...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle