Giroud'nun rotası İstanbul! Ocak'ta...

Beşiktaş Yönetimi, ara transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başladı. İlk olarak takıma yeni bir forvet kazandırmak için girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar’ın, İngiltere Premier Lig devi Chelsea’nin Fransız golcüsü Oliver Giroud’un peşinde olduğu ortaya çıktı.

Giroud'nun rotası İstanbul! Ocak'ta...
Giroud'nun rotası İstanbul! Ocak'ta...
GİRİŞ 20.09.2018 12:39 GÜNCELLEME 20.09.2018 14:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Alvaro Negredo’yla yollar geçen gün resmen ayrılmıştı. İspanyol futbolcunun Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Nasr’a gitmesi sonrasında yönetim, Ocak ayındaki ara transfer dönemi için kolları şimdiden sıvadı.

Hücum hattını dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için çalışma başlatan Kara Kartal’ın, bu doğrultuda ilk adayı İngiltere Premier Lig’den bulduğu ortaya çıktı. Yönetimin, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin Fransız golcüsü Oliver Giroud’un peşinde olduğu öğrenildi.

 

 

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki isim için çalışma başlatan Siyah-Beyazlılar, yıldız isim ve Chelsea’yi ikna turlarına yakın zaman içerisinde start verecek.

Alternatifler de hazır...

Başkan Fikret Orman’ın yenilenen yönetiminde İkinci Başkan olarak görev alan Serdal Adalı’nın, forvet transferi konusunda tam yetkili olarak çalışma yürüttüğü kaydedildi. Kulüpte daha önce futbol şubesinin başında görev yapıp Ricardo Quaresma’nın transferini gerçekleştiren Adalı’nın, Kartal’ın yeni forvetini de bitirecek isim olduğu kaydedildi.

Adalı’nın, ilk aday olarak Oliver Giroud’un belirlenmesine ek olarak Avrupa’dan birçok golcü alternatifinin de bulunduğu belirtildi. (Fanatik)

YORUMLAR 8
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bjk hiçbir zaman bir Gs ve fb ayarında olamayacağının bir örneği daha,
    Cevapla
  • kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Falcao tarzı bir oyuncu ve sol kanat lazım. Giroud da oabilir tabi
    Cevapla
  • sırdar 5 yıl önce Şikayet Et
    almeydayı getirin daha iyi
    Cevapla
  • Levent Kabadayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın bir tek özelliği var Fransız olması başkada bir özelligi yok
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    gol atamayan golcü :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle