Negredo'ya dudak uçuklatan teklif!

Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr, Beşiktaş'ın golcüsü Negredo'ya yıllık 7 milyon euro, siyah-beyazlı kulübe ise 1 milyon euro bonservis bedeli teklif etti.

Negredo'ya dudak uçuklatan teklif!
Negredo'ya dudak uçuklatan teklif!
GİRİŞ 12.09.2018 16:09 GÜNCELLEME 12.09.2018 17:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Alvaro Negredo konusunda sıcak saatler yaşanıyor... Al Nasr, İspanyol golcüye ise yıllık 7 milyon euro önerdi.  

1 MİLYON EURO BONSERVİS

 

 

Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi, siyah-beyazlı kulübe ise 1 milyon euro bonservis bedeli teklif etti. Bunun yanı sıra Negredo'nun 3 milyon euroya yakın bir alacağını bırakacağı öğrenildi. 

Siyah-beyazlı yönetim, İspanyol golcünün menajeriyle şu anda toplantı halinde. Tecrübeli forvetin takımda kalıp kalmayacağı bugün belli olacak. Yönetim onay verdiği takdirde Negredo, Al Nasr'a transfer olacak. 

Teknik direktör Şenol Güneş dün düzenlediği basın toplantısında, "Negredo'nun gitmesini istemem ama böyle bir durum varsa, kulübün menfaatlerine de yarıyorsa o zaman iş değişir" açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR 13
  • Psikoteknik 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş 1 milyon, bir de 3 milyon alacagini ödeyecekler. Bir de bu yil alacagi 4.350 milyon avro. Beşiktaş'in kârı 8.350 milyon avro. Oluru var.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyler beşikataş alcağı 3m yi de ödeyec3kler 4 mye denk gelio yanlış anlmadıysam eğer
    Cevapla
  • Discus 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne bu hamam parası mı 1 milyon? 10 milyon verin sizde para çoktur!
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon euro bonservis nedir ya??? futbolcuya yillik verilen paradan bonservis bedeli yuksek olmali. Dalga mi geciyorsun Al Nasr kulübü???
    Cevapla
  • KIRKiKi 5 yıl önce Şikayet Et
    satın gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle