Şenol Güneş: Gelsin bana hesap sorsun!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Altınordu maçından sonra takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş: Gelsin bana hesap sorsun!
Şenol Güneş: Gelsin bana hesap sorsun!
GİRİŞ 09.09.2018 20:24 GÜNCELLEME 09.09.2018 20:24
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Altınordu'ya karşı 2-1 kazandıkları hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, Altınordu maçından sonra şu sözleri kullandı;

7 tane genç almak durumunda kaldık

Oldukça fazla oyuncumuz, bizimle beraber değil. Ufak tefek sakat oyuncular var. Onları da oynatmayınca kadro daraldı. 7 tane genç almak durumunda kaldık. Aramızda idmana çıkanlar var. Oyun yapısı, performans önemliydi. Skor önemli değildi.

"Güven Yalçın zaten üst seviyeye yakın bir oyuncu"

Bazı oyuncuların mevkilerini değiştirmek zorunda kaldık. Oyun olarak Altınordu'yu tebrik etmek lazım. Genç oyuncularla önemli işler yaptılar. Bizim için de genç oyuncuların performansı önemli. Güven Yalçın zaten üst seviyeye yakın bir oyuncu. Alırken bu amaçla aldık.

"Bazen bildiğimiz oyuncuda da yanılabiliyoruz"

Adem Ljajic bildiğimiz bir oyuncu. Bazen bildiğimiz oyuncuda da yanılabiliyoruz. Futbol çok denklemli bir oyun. Her zaman düşündüğünüz gibi gelişmiyor. Onun için topun gelişine göre pozisyon almak gerekiyor.

''SORUN YABANCI DA DEĞİL, GELİP BANA HESAP SORSUNLAR''

Türk futbolunun tek sorunun yabancı olmadığını biliyoruz. Sorun yabancıda da değil. Dünya globalleşti. Yabancılarla anlaşıyoruz dil olarak eksik olsak bile ama kendi insanımızla anlaşamıyoruz. Salı günü basın toplantısı düzenleyeceğim. Hesap sormak isteyen gelsin bana hesap sorsun orada.

YORUMLAR 29
  • 90a 5 yıl önce Şikayet Et
    Kenansofuoglu bi iyilik yapsinda kaskini bu gecelik senol hocaya versin.Allah muahafaza ;)
    Cevapla
  • emine 5 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş talışka ve cenk gibi bir futbolcu bulamaz.TALIŞKA OLMASAYDI BEŞİKTAŞ ŞAMBİYON OLAMAZDI NİYE SATTINIZ ŞENOL HOCAM ONAYI SAN VERDİN
    Cevapla
  • Emineye 5 yıl önce Şikayet Et
    "1-Talışka,2- şambiyon,3- san "?? Talisca kiralıktı yani bizim oyuncumuz değildi ve dolayısıyla hoca onay verdi demekte saçma çünkü bonservisi bütçemizi aşıyordu başkan alamazdı .
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ben trabzonluyum şenol hocanın kişiliğine laf ettirmem ama antronerliği sorgulanır çünkü elinde avrubanın ve türkiyenin en iyi oyuncuları var kusura bakmasın saygılarımla
    Cevapla
  • fth 5 yıl önce Şikayet Et
    sende o kadar yabancıyla oynama kimse kimseyi zorlamıyor o kadar güveniyosan yerli futbolculara sahaya onlarla çık tabi bidaha bi talisca gibi adam bulamayacağın için hemen saf değiştir yemezler şenol bey tiyatrocusun ve hep öyle kalacaksın
    Cevapla
  • alinl 5 yıl önce Şikayet Et
    Süper lig maçına 11 yabancı ile çıkarken, bu yorumları duyamadık tiyatrocu
    Cevapla
  • kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca ile uğraşacağına sen cocmuş hocanla uğraş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle