Fikret Orman'a rakip çıktı

Beşiktaş'ın 9-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkan Fikret Orman'ın ardından eski yöneticilerden Aziz Çankırı'nın da aday olacağı öğrenildi.

Fikret Orman'a rakip çıktı
Fikret Orman'a rakip çıktı
GİRİŞ 05.09.2018 12:31 GÜNCELLEME 05.09.2018 17:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta seçime az bir süre kala sürpriz bir başkan adayı ortaya çıktı. 9-16 Eylül tarihlerinde yapılması planlanan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkan Fikret Orman'ın yanı sıra eski yöneticilerden Aziz Çankırı'nın da adaylık için son hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Orman'ın yakın arkadaşı ve eski ortağı olan Çankırı'nın adaylık için gereken 250 imzaya ulaşmasının an meselesi olduğu ve bu sayıyı sağladıktan sonra resmi başvuruyu yapacağı bildirildi.

Adaylığıyla alakalı açıklamalarda bulunan Aziz Çankırı, ''Beşiktaş için elimizi taşın altına sokuyoruz." dedi. Kartalhaber'e konuşan Çankırı, "Kulübümüz resmen açıklanmıyor ama mali yönden zor durumda ve daha da zor günler bizi bekliyor. Göreve geldiğimizde tüm Beşiktaşlıları kucaklayan, enkaz edebiyatı yapmadan sadece Beşiktaş menfaatleri doğrultusunda Süleyman Seba'nın yolunda ilerleyeceğiz. Beşiktaş camiası birlik olup kenetlenirse birlikte çok büyük başarılara imza atar. Bizim ilkemiz ve misyonumuz da bu olacak." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • trakya 5 yıl önce Şikayet Et
    eyvah başkana rakip çıkıyor kongreyi iptal et başkan hiçbirşey bilmiyorsan kılıçdaroğlundan ders al yoksa gidecek saltanat başkanlık
    Cevapla