Şenol Güneş'e yabancı madde! Kafasını sıyırdı

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynana ve 1-1 biten Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından sahaya yabancı maddeler yağdı.

Şenol Güneş'e yabancı madde! Kafasını sıyırdı
Şenol Güneş'e yabancı madde! Kafasını sıyırdı
GİRİŞ 03.09.2018 00:58 GÜNCELLEME 03.09.2018 00:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Maç biter bitmez tribünlerden atılan su şişelerinden biri Şenol Güneş'in başını sıyırdı. daha önce Bursaspor teknik direktörlüğü de yapan Şenol Güneş, bunun üzerine 4. hakeme gitti ve durumu aktardı. Güneş, ayrıca Samet Aybaba'ya da dert yandı.

Maç öncesi ve sırasında da özellikle Loris Karius olmak üzere birçok Beşiktaşlı futbolcu yabancı maddelerden nasibini aldı.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş "Maç sonrasında size yabancı cisim atıldı, bir sıkıntı oldu mu?" diye gelen soruya; "Niye atıldı bilmiyorum ama sevmeyen biri atmıştır. Genelde Bursalılar beni seviyor ama demek ki kötülük yapmışız ki birine o atmıştır. Öyle bakmak lazım." şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR 16
  • abi 5 yıl önce Şikayet Et
    sıyırdıysa dikiş atılmalıydı ...
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kafasına dikiş attırmamış lig maçlarına çıkmaz bundan sonra. Tiyatrocular
    Cevapla
  • taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    kafaya zımbak çaktırmamış mı ..
    Cevapla
  • Orhan. 5 yıl önce Şikayet Et
    ne is böyle. iyi ama neden Bursada attilarki , ŞEN OLa sadece Kadıköy de atlıyordu .!!Bu ne simdi. Bursa taraftarı suçludur, yazik Şen ola ...
    Cevapla
  • FATİH 5 yıl önce Şikayet Et
    Kafasını sıyırmış bi şey olmaz diyen gereksiz tiplerle dolu stadlar. üstelik bunu laf cambazlığı sanan sığırlar, futbol mühendisi kesiliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle