Şenol Güneş'ten itiraf: 'Şok etkisi oldu'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 sona eren Bursaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 03.09.2018 00:19 GÜNCELLEME 03.09.2018 09:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş, özellikle ilk yarıda orta sahalarının kötü olduğunu söylerken, yedikleri golün şok etkisi yarattığını dile getirdi.

"DÜŞÜNDÜĞÜMÜZÜN GERİSİNDEYDİK"

 

Tecrübeli teknik adam karşılaşmayı değerlendirirken, ''Oyunun tamamında düşündüğümüzün gerisinde oynadık. Hem bireysel hem takım olarak. Sahaya çıkan oyuncular ne hücum ne de savunmada beklenen şekilde oynadılar. Rakip de uzun toplarla etkili olmaya çalıştı. Bunda da başarılı oldu. Hem onda hata yaptık, hem hücuma çıkarken hata yaptık. Ofansta ve defansta sayısal çokluğumuz yoktu'' ifadelerini kullandı.

"GOL ŞOK ETKİSİ YAPTI..."

Yedikleri golün şok etkisi yarattığını söyleyen Güneş, ''İkinci yarıda daha iyiydik ama yine beklediğimizin altında kaldık. Rakibin iki santrafora dönmesinin ardından Necip'i alarak faydalanmaya çalıştık. Hiç beklenmeyen bir şekilde uzun atılan bir top. Adriano geç kaldı. Arkasından Pepe ve Vida... Üç oyuncunun arasından yediğimiz gol biraz şok etkisi oldu. İki puan kaybettik, üzgünüz'' şeklinde konuştu.

"POZİSYON YOKKEN GOL YEDİK"

Şenol Güneş son olarak ''Yediğimiz golde bir pozisyon yok, arkaya atılan bir top. Adriano yavaş koştu. Pepe öndeydi. İlk yarıda da aynı şekilde. Özellikle orta sahamız ilk yarıda çok kötü oynadı. Dönen topları iyi kullanamadık. Bu da rakibin işine geliyordu. Onlar beraberliğe oynadı'' dedi.

YORUMLAR 10
  • mustafa laz 5 yıl önce Şikayet Et
    hoca istifa et yeni hacoda yenilenmeye gecer yani zaman kaybisin
    Cevapla
  • a.samet 5 yıl önce Şikayet Et
    utanmaz adam bide bursa beraberliğe oynadı demiş .ilkyarı 3 lük olacaktın.ofsayttan attığınız golle beraberliği siz kurtardınız.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bursa daha iyiydi ama gol ofsayt değil kardeşim
    Cevapla
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığın değişiklikten sonra gol yedik sayın Güneş!!!Boşuna bahane arama 2 puanı sen yedin!!!
    Cevapla
  • fatih1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Hafta da karakterini ortaya koydu. Futbolda yeni bir söylem getirdi Şenol (Karakterimizi ortaya koyduk) al sana karakter
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İki yıldır forvet defans arasındaki boşluk kabak gibi görünüyor hoca hala oyunculara laf atıyor senin görevin ne o zaman???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle