Mustafa Pektemek 9 takımı reddetti! 'Feda' dedi

Ayrılmak istemeyen Mustafa Pektemek, 1.7 milyon euroluk maaşının büyük bölümünden indirime gitti. 30 yaşındaki forvet, Beşiktaş’ta kalmak için tam 9 kulüpten gelen teklifi geri çevirdi.

Mustafa Pektemek 9 takımı reddetti! 'Feda' dedi
Mustafa Pektemek 9 takımı reddetti! 'Feda' dedi
GİRİŞ 02.09.2018 13:22 GÜNCELLEME 02.09.2018 17:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Mustafa Pektemek ‘Feda’ dedi! 2011 yılında Gençlerbirliği’nden gelip görev verildiği zaman formanın hakkını sonuna kadar veren oyunculardan olan Mustafa, Beşiktaş’ta kalmak için maaşının neredeyse yarısından vazgeçti. 30 yaşındaki kanat forvet, transfer edildiği günden bu yana sadece 2016-17 sezonunda Başakşehir’de kiralık olarak forma giydi. Daha önce uzun süre şanssız sakatlıklarla boğuşan Mustafa, bu sene çıkış yakalayıp yeniden ilk 11’e girmenin peşinde.

TÜM CAMİA ONA GÜVENİYOR

 

 

Daha önce forvete takviye yapmayı planlayan yönetim, Mustafa’nın isteğini de dikkate aldıktan sonra bu bölgeye harcanacak parayı on numara için kullandı. Mustafa Pektemek kalitesinde Süper Lig’den yerli statüsündeki bir oyuncuyu transfer etmek oldukça maliyetli. Şenol Hoca da, Mustafa’nın bu sezon yakaladığı enerjiden oldukça memnun. Ligde ve Avrupa’da uzun bir maratona çıkan Siyah-Beyazlılar, Mustafa gibi joker bir oyuncuyu kadroda tutmayı akıllıca buldu. Üstelik disiplinli bir oyuncu.

MUKAVELESİ 1 YIL DAHA UZATILDI 

30 yaşındaki hücum oyuncusunun, mukavelesi bu sezon Haziran ayında sona eriyor. Yeni yapılacak mukavele ile süre 2020’ye uzayacak. Mustafa’nın yıllık kazancı ise 1 milyon euronun altında olacak. Beşiktaş kariyerinde Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası da dahil olmak üzere 133 karşılaşmaya çıkan Mustafa, 25 gol ve 11 asistle oynadı. Mustafa bu karşılaşmaların çoğunda hocaları tarafından sağ ve ikinci forvet olarak tercih edildi.  (Akşam)

YORUMLAR 12
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Oynatilsa Larinden ve Negredoda daha faydali olur, Negredo onun 3 katini kazaniyor gecen sene kac mac oynadi kac gol atabildi
    Cevapla
  • makinacı 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan ne para kaldırdılar be, 1.5 milyon euro :9 milyon tl, ben mühendisim ömrüm okumakla, okuduktan sonra iş aramakla geçti, alacağım maaaş 4000 tl paradan yıllık eder 50000 tl, 20 sene çalışsam bu adamın 1 senede aldığı parayı alamam, ülke gelişsin diyorsunuz demi çok beklersiniz, öğretmen 4000 tl alır, asker 5000 tl alır, mühendis 4000 tl alır, asgari ücretli 2000 tl alır, popcu, türkücü, topcu milyonlar kazanır, hırsız arsız dolandırıcı düzenbaz sahtekarın kazandığı paranın hattı hesabı bilinmez sonra memleket niye kalkınmıyor.
    Cevapla
  • anadolu ligi 5 yıl önce Şikayet Et
    sende topçu olsaydınya ,kendinden üstündekine değil altındakilere bak birazda ,4000 tl yede gayet güzel yaşayabilirsin.
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    malesef Bu tüm dünyada böyle Ronaldo Messi daha sayamadigim bir cok sporcu yillik 100 milyon dolar alirlar reklam su bu diye. ligin en az kazanan topcusu bile Cumhurbaskanindan cok kazanir
    Cevapla
  • çilgin Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    500 .000 eurodan fazla vermez kimse sana .1.7 milyon euradan 1 milyon a insen gene kardasin ..bunlar kelime oyunu akilli iş hem taraftara yaranma taktigi
    Cevapla
  • vedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben Takımda Oynamadan yedek kulübesinde 500 bin euro ya razıyım
    Cevapla
  • hknx 5 yıl önce Şikayet Et
    44 yaşımda 100 bin Tl ye otururum o kulübe de. ondan da fazla gol atarım.
    Cevapla
  • Yolcu 5 yıl önce Şikayet Et
    ay sağolsun lütfetmiş! olaya bak ya şaka gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle