Anlaşma sağlandı! Vagner Love'ın yeni takımı

Bursaspor'un Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Vagner Love'un transferi için siyah beyazlı kulüple prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Anlaşma sağlandı! Vagner Love'ın yeni takımı
Anlaşma sağlandı! Vagner Love'ın yeni takımı
GİRİŞ 29.08.2018 17:27 GÜNCELLEME 29.08.2018 19:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşen Bursaspor Başkanı Ali Ay, 35 yaşındaki deneyimli oyuncunun transferi noktasında prensip anlaşmasına vardı.

Yeşil beyazlı kulübün, anlaşmadaki son pürüzleri gidermesinin ardından transferi açıklaması bekleniyor. Sezon sonuna kadar Bursaspor'a kiralanacak olan Vagner Love'un siyah beyazlı kulüpten aldığı 2.2 milyon Euro'luk ücret yarı yarıya (1.1 milyon euro) karşılanacak.

 

 

Brezilyalı futbolcu ile yapılacak görüşmelerin ardından Bursaspor'un bu transferi de açıklaması bekleniyor.

YORUMLAR 9
  • siyah beyaz çarşı 5 yıl önce Şikayet Et
    eyyyyyyyy fikret başkan 36 yaşındaki bu adama bu sösleşmeyi neden yaptınız yazık günah türkiyemin parasına doğru dürüst vergi vermiyolar sayın cumhur başkanlm lütfen şu milyon yuro alan futbolcuların vergilerini artırın yazıktır günahtır ya nerdeyse bi asgari çalışan kadar vergi bile vermiyolar alsana kaynak başkanım
    Cevapla
  • Kimyacı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Fikret Orman hoş adamsın ama başarısız transfer in çok.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle saçmalık olabilirmi geçen sene 4 milyon ver bu sene maaşının yarısını ver başkası oynatsın bjk kulubü 1.1 milyonluk bir kulübmü ver parasını yedek otursun uefa da kadro derinliğin olur
    Cevapla
  • İzmirden 5 yıl önce Şikayet Et
    Wagner Türkiyede bir takıma gitmez. Adam ülkesine dönmek istiyor. Ya BJK de kalır paramı alırım yada bonservisi ülkeme dönerim diyor. Yoksa bu vakte kadar bir takıma giderdi.
    Cevapla
  • alp 5 yıl önce Şikayet Et
    Bjk yi batıracak bu yönetim daha 1 sene bile olmadan kurtulmaya çalışıyorlar sanki ona ihtiyaç vardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle