Orman'dan gönderme: Ağzı değil ayakları konuşacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN SPORTS ekranlarında Şansal Büyüka'ya özel röportaj verdi.

Orman'dan gönderme: Ağzı değil ayakları konuşacak!
Orman'dan gönderme: Ağzı değil ayakları konuşacak!
GİRİŞ 27.08.2018 15:58 GÜNCELLEME 27.08.2018 21:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Gündeme ilişkin konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde;

Beşiktaş'ın kendi sahasında 3-2 mağlup olduğu Antalyaspor maçını değerlendiren Orman "Takım dün iştahlıydı. Atmak istedik ama şanssızdık. İçsel eleştirilecek konularımız da var ama netice itibarıyla bu bizim aile sorunumuz. Aile sorunlarını kamuoyu önünde paylaşmam." dedi.

 

 

Genel kurul hakkında da konuşan Orman, "Yönetim kurulunda bir yorgunluk oluştu. Ekonomik olaylardan geçiyoruz. Önemli problemlerle uğraşacağımız bir sezon oluyor. O haklı, bu haksız demiyorum ama konular artık kişiselleşiyor. Enerji düşüyor, dışarıdaki laflar moral bozuyor. İnsanlar hakkında dedikodular yapılıyor. Bu artık beni rahatsız etmeye başladı. Yönetime şu geliyor, bu yönetimden ayrılıyor sözleri külliyen yalan. Konuşmalara bu hafta başlayacağız. Hepimizde genel bir motivasyon düşüklüğü var, Ahmet Nur Çebi ağabey ile bir sorunumuz yok, bir kez bile tartışmadım. Seçimden önce ilk önce onunla görüşeceğim. Şu anda Beşiktaş'ın en fazla motivasyona ihtiyacı olduğu dönemden geçiyoruz. Yönetime girene kadar yanınızda el pençe divan duranlar, daha sonradan başka rollere bürünüyor. Bunlar canımı sıkıyor, Beşiktaş'ı yıkabilmenin en basit yolu beni ve arkadaşlarımı yıkmak. Bunu da nasıl yaparsınız yalan konuşarak. İnsanların bildiği bir şey varsa açıklamayan namerttir" ifadelerini kullandı.

"Biraz yürekleri varsa karşıma çıksınlar"

"Negredo'yu, Galatasaray'a bedelsiz götürmüşler, Beşiktaş'a bonservis ücreti ile gelmiş. Bulun gelin Galatasaraylı yöneticileri, sorun. Evrak değil, sözlü olarak teklif olsa bile kabul edeceğim. 2.5 milyon Euro'ya Negredo'yu aldık. Rakiplerimiz daha fazla verdi, bir kelimesi konuşuluyor mu? Hayır. Neden bizimkiler konuşuluyor sadece? Ben 8 sene Yıldırım Demirören'e muhalefet yaptım. Bir tane iftiram yoktur, bir tane arkadan konuşmam yoktur. Yapıcı konuştum. Arkasından hiç konuşmadım. Biraz yürekleri varsa karşıma çıksınlar. Vida'yı bedavaya almışız, bu işi yapan insanlar ne yapsınlar? Bunun zıttı olan rakiplerimizde bu konuşuluyor mu? Hayır. Çünkü bizi parçalamaya çalışıyorlar. Art niyetli bunlar"

'Bilip de konuşmayanlar şerefsizdir'

"Bilip de konuşmayanlar gelsinler çıksınlar, konuşsunlar. Bilip de konuşmayanlar şerefsizdir. Beşiktaş'ta ne var ya? Beşiktaş'ın bütün evrakları halka açıktır. Herkes inceliyor bu evrakları, halka açık bir şirketiz. Ben iki şeye elimi sürmedim Beşiktaş'ta. Bir paraya, iki transfere elimi sürmedim. Para ile ilgili çoğu kararı ben bilmem bile. Transferde ilk olarak Deniz Atalay ile başladık. Sonra Erdal Torunoğulları ile çalıştım şimdi de Umut Güner ile çalışıyorum. Bu işleri yöneticiler üzerinden götürürüm. Ben arka planda olurum"

'Oynamayan oyuncu dedikodu yapıyor'

Vagner Love'a göndermede bulunan Orman "29 kişilik bir kadromuz var. Bunun da 23-24'e inmesi lazım. Talibin varsa getir biz yardımcı olacağız diyoruz ama gitmiyor. Ama takımda kaldığının ikinci günü ben niye oynamıyorum demeye başlıyor. Ağızları konuşsun diye almıyoruz ayakları konuşsun diye alıyoruz. Oynamayan oyuncu dedikodu yapıyor. Dünkü maçta çok üzüldüm ben daha 3. maç nereden çıktı bu küfür. Zannedersin ki ligin sonuna girdik. İşin bu tarafına baktığımızda herkes işini yapacak. Ayaklar baş olmayacak. Taraftar taraftarlığını, yorumcu yorumculuğunu, oyuncu oyunculuğunu yapacak." dedi.

'Bir transfer daha yapabiliriz'

Kadromuzu en azından 23-24'e indirmek için yaptığımız girişimler sonuca ulaşır ise 1 transfer yapmak istiyoruz. Bu transfer forvet ya da forvet arkası olabilir. Ama Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın gerçekleri var. Bizim için en önemli şey itibarımızdır. Şampiyonluktan ziyade şerefli ikinciliklerle mutlu olmuş bir camiamızdır. Benim için de en önemli şey Beşiktaş'ın itibarıdır ve o yolda ilerliyorum'

"Tolga, Oğuzhan gibi oyuncularımız bazen kendileriyle mücadele ediyor"

Geçen seneye baktığımız zaman eksik bölgemiz Talisca'dan dolayı forvet arkası. Ama takıma her yeni birini kattığımızda mutsuz olan oyuncular oluyor. Biz elimizdeki oyuncular başarılı olsun istiyoruz. Tolga, Oğuzhan gibi oyuncularımız bazen kendileriyle mücadele ediyorlar. kendileriyle mücadele etmeyi bırakırlarsa Beşiktaş başarılı olur.

"2022'den sonra aday olmayacağım"

"Beşiktaş başkanlığına 2022'den sonra aday olmayacağım. Şuna da bozulmuyor değilim ama, herkes başladı 2022'deki Beşiktaş dizaynlarına. Ben daha buradayım."

YORUMLAR 15
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım Beşiktaş'ta gözle görülür ciddi bir düşüş var bu düşüşün sebebi sattığınız kaliteli oyuncuların yerini dolduramadığınızdan mı diyelim? bu yıl Beşiktaş şampiyon olamazsa bunun tek sorumlusu yönetimdir. Çünkü Şenol hoca Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosunu kurdu yönetim ise parasal sıkıntılardan dolayı son yılların en mükemmel kadrosunu dağıttı. Bir de Şenol hoca size kızıp istifa ederse vallahide billahi de onun yerini hiç ama hiç dolduramazsınız.
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kriz nasıl yönetilir ve nasıl çıkılır resmen uygulamasını yapıp büyük iş başardın. Ama maalesef ülkemin insanları meşhur fıkradaki gibi senin paçalarına yapışıp aşağı çekmeye çalışıyor. Allah kolaylık versin.
    Cevapla
  • trakyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    başkanım şu şampiyonluk işini sıraya koyun, büyük takımlarımız bir kere borç yükünü azaltsın
    Cevapla
  • YUNUS UZUN 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş küçük takımların ataklarını ciddiye almıyor.
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Şerefli ikincilik de nereden çıktı? Şampiyonluk hedef alınmalıdır. Medel, Caner, Pepe Quarisma, Gökhan canla başla mücadele ediyor. Diğerleri olsa da olur, olmasa da havasındalar. Ellerindeki topun kaptırılışını ve gol oluşunu seyrediyorlar. Müdahale bile etmiyorlar. Çabuk ve atak değiller, hareket etmeye mecalleri yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle