Klopp'tan Karius kararı! Beşiktaş...

Jurgen Klopp birçok kulübün istediği Karius'un Beşiktaş'ta daha iyi gelişim göstereceğine karar verdi. Transferin iki gün içinde bitmesi bekleniyor.

Klopp'tan Karius kararı! Beşiktaş...
Klopp'tan Karius kararı! Beşiktaş...
GİRİŞ 22.08.2018 10:39 GÜNCELLEME 22.08.2018 10:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Loris Karius heyecanı yaşanıyor. Fabri'nin Fulham'a satışının ardından kalede büyük sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlılar, Liverpool formasını giyen Alman file bekçisinin imzasını bekliyor. Alınan bilgilere göre transfer iki gün içinde resmi olarak açıklanacak.

7-8 KULÜP TEKLİF YAPTI AMA...

 

 

Bu flaş transfer hamlesinin perde arkasında Jurgen Klopp olduğu ortaya çıktı. Liverpool'un Allison Becker'i kadrosuna katmasının ardından formayı kaptıran Karius için 7-8 kulübün teklif yaptığı öğrenildi. Ancak Beşiktaş'ın son yıllarda oyuncuların gelişimi konusundaki başarısını dikkate alan Klopp'un Karius'un rotasını Türkiye'ye çevirdiği belirlendi.

KLOPP'UN BEŞİKTAŞ TERCİHİ

Alman teknik adamın yöneticilere, "Bizim için önemli olan para değil Karius'un sürekli oynaması ve gelişim göstermesi. En iyi seçenek Beşiktaş" dediği öğrenildi.

KADRODAN ÇIKARILDI

Karius dün hakkında çıkan transfer iddialarının ardından Liverpool'un Crystal Palace ile oynadığı maçın kadrosunda yer almadı.

KARIUS'UN BEŞİKTAŞ'I SEÇME NEDENİ

Beşiktaş'ın, 2 yıllığına kiralanması konusunda Liverpool ile anlaşma sağladığı kaleci Loris Karius da, 2018 Şampiyonlar Ligi finali sonrası inişe geçen kariyeri için siyah beyazlı kulübü çıkış noktası olarak görüyor.

25 yaşındaki Karius, 26 Mayıs'ta Real Madrid'e 3-1 yenildikleri Devler Ligi finalinde yediği iki hatalı gol sonrası ağır eleştirilere uğramış ve kalesini Roma'dan transfer edilen Allison'a kaptırmıştı.

Başka kulüplerden de teklif alan Karius'un, titiz bir inceleme sonucunda Beşiktaş'ı tercih ettiği belirtildi.

Bu kararda, teknik direktör Şenol Güneş'in Mario Gomez, Ricardo Quaresma ve Ryan Babel gibi kariyeri inişe geçen futbolcuları yeniden parlatmasının büyük rol oynadığı belirtildi.

YORUMLAR 6
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bula bula bu Alman kovasınımı buldunuz..hala alt yapıya yatırım yapmayın..
    Cevapla
  • Fenerbahçe 5 yıl önce Şikayet Et
    Jupp heynckes in Şenol güneş hakkında dedikleri geldi aklıma.
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    10 sene sonra kloppp beşiktaşta :D :D
    Cevapla
  • Gsli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir gs li olarak,Bjk Hangi mantikla bu kaleciyi alacak..Tolga bundan kat ve kat iyi.
    Cevapla
  • Serkan BJK 5 yıl önce Şikayet Et
    Tolga daha mı iyi?? futbol özürlü bütün maçları geçtim sadece erzurum spor macini izle karar ver tolga kalecimi birazda maç takip et bilgili ol
    Cevapla
  • Ahmet bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek maçla mı bu karara vardın peki liverpool finale kadar hangi kaleciyle çıktı muslerayla mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle