Pepe gidiyor mu? Yönetim kararını verdi

Fabri ile Mitrovic'i satarak kasasını dolduran ve Domagoj Vida'yı göndermek için de görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Yönetimi, Pepe'ye ciddi bir teklif gelmesi halinde bunu değerlendirecek.

Pepe gidiyor mu?  Yönetim kararını verdi
Pepe gidiyor mu? Yönetim kararını verdi
GİRİŞ 29.07.2018 11:39 GÜNCELLEME 29.07.2018 11:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın stoperleri bir bir yuvadan uçuyor. Önce Matej Mitrovic Belçika ekibi Club Brugge'e giderken, Dünya Kupası'nda Hırvatistan formasıyla ortaya koyduğu performansla İngiliz devlerinin bir numaralı hedefi olan Vida'nın da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyen ve ciddi bir gelir kaybına uğrayan siyah-beyazlılar kemer sıkma politikası uygularken bu doğrultuda Brezilyalı yıldız Pepe'nin de iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceği öğrenildi.

Medel'in stoperdeki performansını beğenen siyah-beyazlı yönetimin tecrübeli futbolcunun yeni transfer Enzo Roco ile beraber görev yapabileceğini düşündüğü bildirildi. Beşiktaşlı idareciler son kararı Pepe'ye bıraktı. Eğer Pepe giderse yedek olacak bir stoper daha alınacak.

Öte yandan İngiliz basını Premier Lig temsilcisi Wolverhampton Wanderers'ın Pepe için 7 milyon poundluk bir teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

YORUMLAR 4
  • Osmanlı Tokadı 5 yıl önce Şikayet Et
    pepe 10 milyona gitsin marsello kadar faydalı olamadı
    Cevapla
  • Serkan BJK 5 yıl önce Şikayet Et
    Şakamısın futbol bilginmi zayif mac izlemiyosun sanırım
    Cevapla
  • Pepesever 5 yıl önce Şikayet Et
    Gitmesin Pepe. Tecrübeli iyi bir herif bulduk zaten. O da gitmesin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    adamların ayağını bilerek kırdığı videoları izlemedinmi
    Cevapla