Şenol Güneş'ten Lens ve Larin yorumu!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında B36 Torshavn'ı 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, oyunun tamamen hakimi olduklarını söyledi.

Şenol Güneş'ten Lens ve Larin yorumu!
Şenol Güneş'ten Lens ve Larin yorumu!
GİRİŞ 27.07.2018 00:48 GÜNCELLEME 27.07.2018 00:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj yakalayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, oyunun tamamen hakimi olduklarını söyledi.

Sezonun ilk resmi maçını Faroe Adaları deplasmanında oynayan siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Oyuncular, oyunu benimseyerek başladı. Goller de geldi ve pozisyon vermeden bitirdiğimiz bir ilk yarı oldu. Rakibi sahasında tutmaya çalıştık, bunda da başarılı olduk. İkinci yarı da oyuna hakimdik ama tempo düşünce gol arayışlarımız ikinci plana düştü. Oyunun tamamen hakimiydik. Avantajlı bir skorla kazandık. Sahamızda yine ciddi oynayarak kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Takımının genel oyun anlayışında bir sıkıntı olmadığını dile getiren Güneş, şunları kaydetti: "Birlikte pas yapma, hücuma katılma gibi genel oyun anlayışımızda bir sıkıntımız yok. Oyun temposu olarak bazı oyuncular yoruldu. Henüz istenilen tempoda değiliz. Oyuncularım gayret ve niyet olarak iyi. Kadro açısından hala eksik olan oyuncularımız var. Bu maçın bir ölçü olacağını düşünmüyorum. Her geçen gün daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum. İkinci maçta kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Şu anda mevcut çalışmanın karşılığı olarak iyi oynayan oyuncularımız var."

Tecrübeli teknik adam, Jeremain Lens ve Cyle Larin'in durumundan memnun olduğunu dile getirerek "İkisi de iyi başladı. Bireysel iş yapmaya çalıştılar. İkinci yarı düştüler ve bölüm bölüm oynadılar. Genel olarak durumlarından memnunum." şeklinde konuştu.

B36 Torshavn Teknik Direktörü Jakup Borg ise rövanş maçının kendileri için önemli bir tecrübe olacağını söyleyerek, "Futbolda her şey olabilir. Rövanşta kendimize bir şans oluşturmaya çalışacağız. Oyuncularım için Vodafone Park'ta fantastik bir takıma karşı oynamak muhteşem bir tecrübe olacak." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 14
  • ALİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir garip fakir gibi duruyor bu adam her resimde. Sen Türkiye'nin en büyük 3. kulübünün hocasının bu nasıl bir duruş kendine çeki düzen ver lütfen Şenol Güneş Beyfendi
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneşli Beşiktaş'dan Avrupa'da herhangi bir sürpriz beklemek hayal bekleyenler ancak avuçlarını yalarlar. Eminim Beşiktaş'ı sevmeyenler dün akşam bir Malmö faciası daha yaşansın diye ellerini kaldırıp dua etmişlerdir. Allah öylelerini önce ıslah etsin, sonrada akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Albayrak 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene gördük fb ve gs yı
    Cevapla
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    bjk kendi dengi bir takımla oynadı
    Cevapla
  • ,,,, 5 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sana ne oluyor beştaşlı sen niye firladin ? En azindan belli etmeyin kendinizi !
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Biri ismini gizlemiş , diğeri misafir yazmış adına burda saçmalıyorlar! ne demek la kendi görüşünü yazmış? bu kadar belli etmeyin hazımsız olduğunuzu , her avrupa maçımızda aynı saçma yorumlar aynı saçma teraneler sap yemeyi bırakın!Ayşenin yorumunda ne varda ailen görse diyon? senin yaşın kaç avukat misafir!
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Anne baban görse derken bu daha komik gercekten , sen neyin kafasındasin ?? O kendi yorumunu yazmış bende kendi yorumumu yazdım hey Allahım hey
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    senin yasın kacta boyle konusuyosun ayşe annen baban yazdıklarını görse sana ne der hiçte komik bi durum deil kendi yorumunu yazmış
    Cevapla
  • Ayse 5 yıl önce Şikayet Et
    Komik duruma düştüğünü bi anlayabilsen
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Süper Ligde böyle oynamamaları gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle