Harun Tekin'in menajeri konuştu! Beşiktaş...

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Harun Tekin'in menajerinden açıklama geldi.

Harun Tekin'in menajeri konuştu! Beşiktaş...
Harun Tekin'in menajeri konuştu! Beşiktaş...
GİRİŞ 22.07.2018 12:50 GÜNCELLEME 22.07.2018 12:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Fabri için Fulham'la el sıkışırken, iş sadece imzaların atılmasına kaldı. Siyah beyazlılarda 1 numara için en güçlü aday Bursaspor'un file bekçisi Harun Tekin oldu.

Harun Tekin hakkında gündeme gelen Beşiktaş iddialarını menajeri Ömer Koray Uzun cevapladı.

 

 

Radyospor açıklamalarda bulunan Ömer Koray Uzun; "Harun Tekin, Bursaspor için çok önemli bir oyuncu. Milli takımda da görev alabilen bir futbolcu. Harun iyi bir performans sergilediği için bu haberlerin çıkmasını gayet normal olarak görüyorum. Bu tür şeyler için kulüplerle ilgili temasların olması lazım. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz. Harun için şu anda herhangi bir teklif yok. Kulübe gelen bir resmi teklif yok. Resmi teklif olsa en azından benim bilgim olurdu. Kulüplerimiz her zaman bir kaleci arayışı olduğunda Harun'un gündeme gelmesi gayet normal. Harun'un evini satması transferi için mantıklı bir yaklaşım değil. Öyle bir şey olsa da transferle ilgili bir durum için değildir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • Musti 5 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sezon yediği golleri unuttunuz galiba
    Cevapla
  • QuaresmaR7 5 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle alınmalı türkiyenin açık ara en iyi yerli kalecisi milli takımdada 1. kaleci olmayı hak ediyor.
    Cevapla
  • Efe 1957 5 yıl önce Şikayet Et
    Harun Tekin Tolga Zengine 5 çeker. Beşiktaş Harunu alın . pişman olmazzz
    Cevapla
  • Birol 5 yıl önce Şikayet Et
    Harun gelmesin beşiktaşıma yakışmaz. Bursada kalsın çok şişiriyorlar. Akşam TRT spor da YÖK 3. Milyon. Yok efendim 4 milyon euro Muş edermiş YÖK. Anası 10milyon Euro kalsın Bursa’da oraya layık
    Cevapla
  • Bursaspor ulan 5 yıl önce Şikayet Et
    ey cahil @fatih aç gözlerini gercekten fanatiklik gözleri kör ediyormuş.Türkiye milli takımında banko 1.kaleci olması gerekn bir kaleciyle ismini türkiyeye gelene kadar bilmediği bir kaleciyle kıyaslama şaka gibisin:)
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi o muhteşem harun'u 7'ye satın da görelim. ingiltere premier ligi de değil çin, katar da olur. hadi hadi görelim sizi. fabri'ye kazma diyen cühelalar da yorum yapma cesareti buluyor ya daha ne diyeyim! bir takımın taraftarı olmak gözleri bu kadar kör etmemeli ama oluyor işte.
    Cevapla
  • Bursaspor ulan 5 yıl önce Şikayet Et
    fabri gibi bi kazmadan daha az gol yemiş bir kaleci için mi diyon bunlar.üstelik febrinin 605 ettiği yerde harun en 7 eder hemde yerli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle