Beşiktaş Vida'nın bonservisini belirledi!

İngiltere'den Liverpool'un yanı sıra West Ham da Domagoj Vida'yı almak için 22 milyon Euro'ya kadar çıktı. Beşiktaş yönetimi, pazarlıklar için uygun ortamı beklerken Hırvat stoperin bonservis bedelini belirledi.

Beşiktaş Vida'nın bonservisini belirledi!
Beşiktaş Vida'nın bonservisini belirledi!
GİRİŞ 17.07.2018 09:27 GÜNCELLEME 17.07.2018 09:28
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası'nın kazananı şüphesiz Beşiktaş oldu. Hırvatistan kupaya finalde veda etti ancak siyah-beyazlıların Hırvat stoperi Domagoj Vida performansıyla pek çok kulübü peşine takarken, yönetimin de yüzünü güldürdü. 

29 yaşındaki savunmacı, şampiyonluğu kaçırdıkları turnuvada en iyi 11'e girmeyi başardı. İngiltere'den Liverpool, West Ham, Everton, İspanya'dan Atletico Madrid ve Sevilla, Vida konusunda Beşiktaş'la pazarlık masasına oturmak için haber bekliyor.

 

 

BEŞİKTAŞ'A GÖRE RAKAM 30!

Liverpool ve West Ham, Vida'yı renklerine katmak için 22 milyon Euro'yu (yaklaşık 127 milyon TL) gözden çıkarmış durumda. Everton 17 milyon Euro vermeye hazır. 

Dünya Kupası sırasında oyuncunun kafasının karışmaması için teklifleri Vida ile paylaşmayan yönetim, önce Hırvat yıldız ile görüşüp fikrini alacak ardından da Vida'yı isteyen kulüplerle masaya oturacak. Beşiktaş yönetimi 30 milyon Euro (yaklaşık 170 milyon TL) bonservis konusunda ısrarcı bir tutum sergiliyor. O nedenle önce taliplerin nereye kadar çıkacağını görecek ardından da en k,rlı şekilde bu işe noktayı koyacak.

ZENIT'I KIZDIRDI

Domagoj Vida'nın talipleri arasında olan Rus ekibi Zenit'in ise 22 milyon Euro'yu gözden çıkarmasına rağmen bu transferden vazgeçtiği ortaya çıktı. 

Hırvatistan'ın Rusya'yı kupa dışında bıraktığı maçtan sonra Vida'nın galibiyeti Ukrayna'ya hediye etmesi Zenitlileri kızdırdı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a önce 18 milyon Euro'luk teklif sunan Zenit, Başkan'ın, "25-30 milyon Euro arasında bir rakam düşündüklerini iletmesinden sonra rakamı 22 milyon Euro'ya çıkarmıştı. Vida'nın açıklaması bir anda her şeyi bitirdi. Rus kulübü daha önce her gün mesaj gönderdiği Vida için yaptığı görüşmeleri bir anda kesti.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 42
  • kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizden çok diğer takım taraftarı telaşlanmış ya 30a giderse diye:)
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Stoper adam dünya kupasında 3 gol atmış ve dünya katmasına seçilmiş onu dahi çekemiyorsunuz! Vida'20 ye gider 30'a gider yada hiç gitmez , size batan ne bazı renkliler? bu adam sizde olsaydı şimdi yere göğe sığdıramazdınız , çatlıyorsunuz hasedinizden!
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet Kartal , Hırvatistan ve Rusya çeyrek finalde normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten maçın arsından seri penaltı atışlarına geçtiler , o penaltılardan birinide Vida kullandı ve Hırvatistan Rusyayı penaltılar ile eledi yarı finale çıktı
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Seri penaltı atislari??
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Cimbomlu bence sen hiç bişey bilmeden yorum yapıyon susta biliyor sanalım! Dünya kupasını izlemedinse yorum yapma! İlk golunu kafayla Musleraya attı :) yarım yamalak dediğini Muslera göreremedi bile. İkinci golu yine kafayla uzatmalarda Rusyaya attı , üçüncü golu yine Rusyaya seri penaltı atışlarında attı , çokmu zoruna gitti laa :)))
    Cevapla
  • cimbomlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi 3 gol.?kafa ile yarım yamalak bi gol attı.sallarken destekli sallayin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    30 iyi para ha
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Vida gitsin Talisca gelsin
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    22 veriyorlar bjk satmıyor bizde yedik tiyatrocular
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel benzetme :))
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları anlamak istemiyorum çünkü yorumları aynı chp nin siyaset yapması gibi :))
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Renklileri de anlamak lazım :))
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    La ne kadar ezik ve hazımsızsınız yazık :) kimi 3 gol atmadı der , kimi 20 - 30 etmez derler ama sizde olsa 50 eder dersiniz :)
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    E hadi göreceğiz o zaman
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç hafta içinde ağlamaya hazır ol tombalaci.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle