Negredo Beşiktaş yönetimine isyan etti!

Beşiktaş’tan yılda 4.35 milyon euro kazanan İspanyol golcü, “Benim 1+1 yıllık daha sözleşmem var. Hiç bir yere gitmiyorum. Göndermek isteyen bu parayı öder” dedi.

Negredo Beşiktaş yönetimine isyan etti!
Negredo Beşiktaş yönetimine isyan etti!
GİRİŞ 08.07.2018 15:41 GÜNCELLEME 08.07.2018 16:32
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş’in takımda istemediği, kendisine kulüp bulması söylenen Alvaro Negredo sonunda isyan bayrağını açtı. Beşiktaş’tan yıllık 4 milyon 350 bin euro kazanan İspanyol golcüyü transfer etmek isteyen hiçbir kulüp bu parayı vermeye yanaşmadı. Negredo’dan tüm kulüpler ücretinde yarı yarıya indirim yapmasını istedi.

SON KURUŞUNA KADAR ALIRIM 

 

 

Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren ve form tutmaya çalışan Negredo bunun üzerine ülkesi basınına, “Benim Beşiktaş’la 1+1 yıllık daha sözleşmem var. Kaçan şampiyonluktan ben sorumlu tutuluyorum. Hiç bir yere de gitmiyorum. Bana git diyenler sözleşmemdeki miktarı ödemeli. Aksi halde Beşiktaş’ta kalır, paramı da son kuruşuna kadar alırım” açıklamasında bulundu.

GELECEK İÇİN HAZIRLANIYORUM

Sosyal medya hesabına tek başına yaptığı çalışmaların fotoğraflarını koyan Alvaro Negredo, altına da “Gelecek için hazırlanıyorum” notunu düştü. Bilindiği gibi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Şenol Güneş’in aksi açıklamada bulunmuş ve “Hoca istemediği için değil, sakat olduğu için kampa gelmedi. Ancak maliyeti çok yüksek. Gelecek tekliflere göre satmak istediğimiz bir oyuncu” demişti.

YORUMLAR 17
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Fikret Orman düşük maliyetli forvet alacağım diye transferin son gününü bekliyor. Gelen oyuncunun takıma adapte olması en az üç haftayı buluyor. Gol de atamazsa oyuncu için daha zor oluyor. Bir de bu yıl Oğuzhan hiç oynayamayınca Negredo ceza sahasında topla buluşamadı. Forvet oyuncusu adam gerilere kadar gelip top almaya çalıştı. Bence Şenol Güneşin oynatmak istediği yeni sistem 4+4+2 de satılmazsa Negredo ve Larin oynamalı..
    Cevapla
  • doğrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    okdr uzun kontrat yapmazsan oyuncuyu gelmez. Gelir etkisiz olursa da başına dert olur. O yüzden siz pahalı blindik oyuncu almak yerine sonradan para edebilecek yetenekli oytuncular bulmaya calısın ALT YAPI
    Cevapla
  • birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    şişme futbolculardan bıktım. geleceğini duyduğum ilk günden beri söylüyorum ispanyolların çoğu şişme ve avukat ile kazanan 3 kağıtçılardır. bunlar futbolcu değiller.
    Cevapla
  • aydinft 5 yıl önce Şikayet Et
    taraftar tepkisi ile buraktan uzak duran yönetimin elinde patladı
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    gitmiyorsa gol atacak.en zor sartlarda idman yaptirin.hazir degilsin diye forma vermeyin.her seferinde idman sartlarini artirin bakin nasil gidiyor ya da gol atıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle