Orman'dan Cenk itirafı! 'Hata yaptım...'

Beşiktaş Başkanı, tecrübeli hocaya "Cenk'i satarken acele ettim. 3-5 milyon Euro ucuza gitti. Vida konusunda aceleci olmayacağım. Oyuncumuzu isteyen bedelini öder" dedi.

Orman'dan Cenk itirafı! 'Hata yaptım...'
Orman'dan Cenk itirafı! 'Hata yaptım...'
GİRİŞ 07.07.2018 10:51 GÜNCELLEME 07.07.2018 10:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret  Orman, önceki gün Slovakya kampında düzenlediği basın mensuplarıyla sohbet toplantısının ardından, teknik direktör Şenol Güneş'le Tuna Nehri kıyısında yemekte bir araya geldi. Buluşmada transfer başta olmak üzere birçok konu masaya yatırıldı. İşte ikili zirvede konuşulanlar: 

Orman, yardımcı antrenörlük görevine getirilen Guti Hernandez'in takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Ardından da, "Şenol hocam, sizden öğreneceği çok şey var. Bu tecrübe kazanması açısından önemli bir fırsat" dedi.

 

 

Görüşmenin önemli konularından birisi de Negredo oldu. Fikret Orman, İspanyol forveti, dışarıda bırakarak satmalarının zor olacağını söyledi ve "Oyuncuyu gönderip bütçe daraltalım derken, mali açıdan kulübe ek yük bindirmeyelim. Takımla çalışsın. Satarız, satamazsak yola birlikte devam ederiz" ifadelerini kullandı.

QUARESMA BELİRLEYİCİ

Şenol Güneş, Babel'in çok faydalı bir oyuncu olduğunu ve takımda kalmasını istediğini dile getirdi. Orman ise "Ben de istiyorum. Ancak yıllık 4 milyon Euro talep ediyor. Bu şartlarda zor. Sözleşmesini pazarlıklarla uzatmaya çalışacağım. Şu da bir gerçek ki, 7 milyon Euro'luk teklif, 1 yıllık sözleşmesi kalmış bir futbolcuya iyi para. Bu konuyu iyi değerlendirmeliyiz. Kanat etkinliği yüksek, direkt bindirmeler yapabilecek ve etkili ara paslar atacak 10 numara bakıyoruz. Bernard başta birkaç alternatifimiz var. Belki Babel'e ihtiyacımız kalmayabilir" karşılığını verdi.

Başkan Orman, Babel'in durumunda Quaresma'nın belirleyici olacağını da vurguladı. Portekizli yıldızın, Çin'den gelen teklifi kabul etmesi halinde, Hollandalı oyuncunun takımda tutulabileceğini söyledi.

"CENK'İ SATARKEN HATA YAPTIM"

Fikret Orman, Vida için de şunları söyledi: "Cenk'te acele ettim, 3-5 milyon Euro ucuza satarak hata yaptım. Vida'da acele etmeyeceğim. Oyuncularımızı almak isteyen bedelini ödemeli."

YORUMLAR 8
  • Gaziantepli 5 yıl önce Şikayet Et
    Etme bulma dünyası siz Gaziantep nerdeyse bedava aldınız.
    Cevapla
  • Fbli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ezbere konuşmayın satman yanlıştı cenk olsaydı beklide sampiyondun
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenk gitmemesi lazımdı sezon sonuna kadar kalsaydı belki de BJK şampiyon olacaktı.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 99 şampiyondu.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenk satılmasaydı belki de şampiyon olacaktı BJK ş.ligi de etken takım yoruldu golcüde gitti o negrodo da hiç hayır yok cenk 10 kat iyi ondan
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenk gitti sampiyonluk gitti s.ligi de yordu takımı onun da etkisi çok GS liyim ama cenk kalmalıydı 25 e gitti dendi 18-19 a gitmiş bonuslarla 22 Avrupa'da olsa cenk gibi futbolcu en az 40-50 ederdi ama bizden düşük fiyatlarla alıyorlar daha pahalı satarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle