Ryan Babel açıkladı! 'Sezon sonunda...'

İsmi son günlerde sık sık transfer dedikodularına karışan Ryan Babel'in Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda sürpriz bir transfer sinyali verdiği iddia edilmişti ancak Hollandalı futbolcu, kariyerine siyah-beyazlı kulüpte devam edeceğini söyledi.

Ryan Babel açıkladı! 'Sezon sonunda...'
Ryan Babel açıkladı! 'Sezon sonunda...'
GİRİŞ 06.07.2018 12:59 GÜNCELLEME 06.07.2018 15:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kalacağını ve ayrılmayı düşünmediğini açıklayan Babel, "İnsanlar biraz daha zeki olmalı, mantıklı olmalı. Türkiye'ye yeni gelmedim, Türkiye'de bu konuda yazılanların çoğunun saçma olduğunu en az benim kadar herkes biliyor. Her okuduğunuza inanmayın. Paylaşımların hiçbir amacı yok, sadece paylaşmaktan keyif aldığım için yapıyorum, video ve fotoğraf paylaşmayı seviyorum, bugünkü paylaşımın da hiçbir amacı yok. Benim Beşiktaş'ta sözleşmem var ve kesinlikle burada kalacağım. Tamamen Beşiktaş'a odaklanmış durumdayız ve tekrardan şampiyon olmak istiyorum. Sezon sonunda sözleşmem bittiği zaman oturur konuşuruz ancak şu anda böyle bir hedefim yok" dedi.

BARCELONA VE REAL MADRİD VURGUSU

Hedefinin Real Madrid ve Barcelona gibi kulüplerden teklifler almak olduğunun altını çizen Babel, "Diğer kulüpler bana ilgi gösteriyorsa bu benim kontrol edebileceğim bir durum değil. Demek ki ben iyi bir performans gösteriyorum ki diğer kulüpler bana transfer teklifleri yapıyor, bu durumdan gurur duyuyorum ancak daha da ileriye giderek performansımı arttırmak istiyorum ki bana Barcelona ve Real Madrid gibi kulüplerden teklifler gelsin" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    bu sene bu adamı ne ediyorsa satmalı fikret başkan. yoksa seneye bedava gidecek. ücretini artırıp sözleşme uzatmak da doğru olmaz. yaşı ilerledi çünkü.
    Cevapla
  • sırdar 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupada 300-500 bin euro lara oynarlar bizim 3 büyüklere gelince milyonları beğenmezler
    Cevapla
  • Yalan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurnazca açıklama oyalayarak seneye bonservissiz gitmek için yapılan bir açıklama.Bonserviz olmayınca ya imza parası yada fazla para alacak gideceği klipten
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür son noktayı koydu
    Cevapla
  • ygkho 5 yıl önce Şikayet Et
    getir 8 milyon euro nereye gidiyorsan git.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle