Pepe'den transfer kararı! Orman'a iletti

Beşiktaş'ın Portekizli defans oyuncusu Pepe, Çin'den gelen transfer teklifleri üzerine kararını başkan Fikret Orman ve yönetime bildirdi.

Pepe'den transfer kararı! Orman'a iletti
Pepe'den transfer kararı! Orman'a iletti
GİRİŞ 05.07.2018 12:10 GÜNCELLEME 05.07.2018 12:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çin'in Guangzhou Evergrande Kulübü'nden yıllık 7 milyon Euro'luk teklif alan Beşiktaşlı Pepe, "Hayır" dedi. Çin kulübü Beşiktaş'ın 9 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği Portekizli yıldız için siyah beyazlılar 8 milyon Euro önerdi.

Çinliler Pepe'ye de yıllık 7 milyon Euro'dan 2 yıllık bir sözleşme teklif etti. Beşiktaş yönetimi ile görüşen Pepe, "Benim önceliğim futbolu Beşiktaş'ta bırakmak. Para benim için önemli değil. Siz istemezseniz ben hiçbir yere gitmem" diye konuştu. Siyah beyazlı yöneticiler de "Biz de senden çok memnunuz. Madem ki sen de gitmek istemiyorsun Beşiktaş'ta kalmandan dolayı biz de mutluluk duyarız" dedi.

 

 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önce yüzde 30-40 arasında mali açıdan bir tasarrufa gideceklerini belirtmişti.Bu yüzden siyah beyazlı kulüp sağ bek, on numara ve forvet transferi için elindeki oyunculara gelecek iyi tekliflere açıktı. Pepe, Çin'e gitseydi yönetim de transfere yeşil ışık yakacaktı. Diğer yandan Dusko Tosic'ten sonra Pepe de giderse stoperde ihtiyacı da ortaya çıkacak. Beşiktaş, eski oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ü de kulübede bir alternatif oluşturmak için transfer etmeyi planlıyor.

Pepe, Portekiz ile Rusya'daki Dünya Kupası'nda 4 maçta da 90 dakika forma giyip 1 gol attı. Pepe, kupada Muslera'ya ilk golü atan isim olmuştu ancak Portekiz, Uruguay'a 2-1 yenilerek elenmişti.

YORUMLAR 4
  • Kral bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Pepe prestijli bir oyuncu ve prestijli bir kulüp tesislerinde futbol hayatını bitirmek istiyor bunun izahı yok anlayana
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama futbolu Beşiktaşta bıraktırıp sonra birikimlerinden yararlanılmalı , Scout olabilir antrenör olabilir
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kes lan ezik! senin haddinemi Pepeyi eleştirmek? gereksiz kalabalık yapma tenkli sayfana hade!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yerdeki adama nasıl tekme atılır, elleri nasıl kramponla ezilir onları da gösterebilir. Yani bayağı bir birikimi var
    Cevapla