Negredo gerçekleri! Gönderiliyor çünkü...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in, Alvaro Negredo'nun biletini neden kestiği ortaya çıktı.

Negredo gerçekleri! Gönderiliyor çünkü...
Negredo gerçekleri! Gönderiliyor çünkü...
GİRİŞ 05.07.2018 10:50 GÜNCELLEME 05.07.2018 10:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Kara Kartal'ın İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'dan kadrosuna kattığı Alvaro Negredo, Siyah-Beyazlı forma altında ortaya koyduğu etkisiz performans sonrasında eleştiri oklarının hedefi olmuş ve kadro dışı bırakılmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, yardımcıları ve kulüp analizcilerinden son 3 yılın istatistik bilgilerine dair rapor çıkarmalarını istedi. Çıkan raporun sonucunda İspanyol futbolcunun biletinin neden kesildiği ortaya çıktı.

 

 

8 gol eksik...

Güneş'e sunulan rapor doğrultusunda, en çok pozisyona girilen, en fazla gol denemesinde bulunulan ve en çok atak yapılan dönemin geçen sezon olmasına rağmen şampiyonluk yaşanan dönemlerden 8 gol daha eksik atıldığı belirlendi.

Bu gelişme sonrasında da Şenol hoca, böyle bir istatistiğin ortaya çıkmasında direkt Negredo'nun bağlantılı olmasının ispatlanmasının ardından yolları ayırmaya karar verdiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • sırdar 5 yıl önce Şikayet Et
    belli değilmiydi şenol hoca negredo ve love da ısrar edeceğine biraz larine fazla şans verseydin bu istatistik değişirdi
    Cevapla