Guti, Beşiktaş'a geri döndü!

Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti, Siyah-Beyazlı kulüpte yardımcı antrenörü olacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Guti, Beşiktaş'a geri döndü!
Guti, Beşiktaş'a geri döndü!
GİRİŞ 04.07.2018 16:27 GÜNCELLEME 04.07.2018 17:24
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Real Madrid altyapısında antrenörlük yapan Guti Hernandez, Şenol Güneş'in yardımcısı olarak yeniden Beşiktaş'a döneceğini açıkladı. 
 
Sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan genç çalıştırıcı, Real Madrid'den ayrılıp, siyah beyazlı kulüpte yardımcı antrenör olarak görev yapacağını dile getirdi. Guti Hernandez, "Futbolcu ve antrenör olarak görev yaptığım ve çok keyifli zamanlar geçirdiği evim Real Madrid'e teşekkür ediyorum. Birkaç gün içerisinde bir diğer evim gördüğüm Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak profesyonel açıdan gelişim sağlamak amacıyla göreve başlıyorum. Bana güvenen Beşiktaş camiasına minnetarım ve onların bu inancına çok çalışarak karşılık vereceğim. Ben ve ailem İstanbul'da yeni bir maceraya başlamak için heyecanla bekliyoruz" ifadesini kullandı. 
 
Bu arada Real Madrid'de Guti'den boşalan genç takım teknik direktörlüğüne Dani Poyatos getirildi.

350 BİN EURO ALACAK

İspanyol isim Beşiktaş'tan yıllık 350 bin euro maaş alacak. Guti son olarak Real Madrid U19 Takımı'nı çalıştırmıştı. 2010-2011 sezonunun başında Real Madrid'den Beşiktaş'a transfer olan Guti Hernandez, bu sezonda Beşiktaş forması ile 37 maçta 11 gol ve 14 asist üreterek, siyah beyazlı taraftarların gönlünde taht kurmayı başarmıştı.

YORUMLAR 18
  • AdanaLı 5 yıl önce Şikayet Et
    İLhan Mansız ve pepe çok iyi yardımcı oLurLardı. pepenin tecrübesinden mutLaka faydaLanmak gerekiyor
    Cevapla
  • büyükdoğu 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç gereksiz, madem yrd. ant. ihtiyacın var. Piyasada onlarca kaliteli yerli isim var. Olmuyor fikret başkan. Lütfen hassasiyet.
    Cevapla
  • Yerli ve milli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman sözde değil özde gerçek ve milli olacaz biz!
    Cevapla
  • fanatik 5 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşta efsaneleşmiş bir sürü yerli isim varken elin gavuruna bu kadar para verilir mi. ekonomik kriz de olan bir takım böyle savurganlık yaparsa toparlaması çok zor.
    Cevapla
  • TürkMücahid 5 yıl önce Şikayet Et
    aylık: 160 bin tl. alacak ! vay vay.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle