Beşiktaş'ta kriz! Yönetimden para istedi!

Beşiktaş'ta Alvaro Negredo krizi her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor.

Beşiktaş'ta kriz! Yönetimden para istedi!
Beşiktaş'ta kriz! Yönetimden para istedi!
GİRİŞ 02.07.2018 09:29 GÜNCELLEME 02.07.2018 15:34
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yüksek maliyeti yüzünden takımdan gönderilmek istenen ve siyah-beyazlıların Slovakya'da gerçekleşen yurt dışı kampına götürülmeyen İspanyol oyuncu, ayrılmak için yönetime şart koştu.

Sözleşmesi 2019 yılının mayıs ayında sona erecek olan oyuncu, kendisine haksızlık yapıldığına vurgu yaparak, "Kampa dahil edilmeme kararı benim dışımda gerçekleşen bir durum. Ben Beşiktaş'ta mutluyum ve bu takımda kalmak istiyorum. Eğer istenmiyorsam o zaman gelecek yılki garanti ücretimin de hesabıma yatırılmasını istiyorum. 

 

 

TOP YÖNETİMDE

Alacaklarım karşılığında bonservisimi elime almam teklifini kabul etmiyorum. Ben sadece sözleşmemin karşılığı olan paramı talep ediyorum" şeklinde yönetime haber yollattı. Siyah-beyazlı takımdan yılda 4 milyon 350 bin Euro garanti ücret alan deneyimli yıldız hakkında alınacak karar merakla bekleniyor.

YORUMLAR 20
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı. Hem zorla gönder hem para ödeme.
    Cevapla
  • Aydinn 5 yıl önce Şikayet Et
    Olacağı bu,adam akılsız mı 4,5 milyon euro yu bırakıp gitsin, 33 yaşındaki adamlara bu paraları verip getirenler utansın, bu daha buz dağının görünen yüzü,ülkemizde100 den fazla 30 yaşını aşmış yabancı futbolcu var, bunların hepsi kulüplerin başına bela olacak.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Burada imzalar kalplere atiliyor derken sacmaladiginizi biliyoduk cok avundunuz artik iflah olmazsiniz oyle zayif Fenerbahçe zayif Galatasaray varken sampiyon olmalari unutun efsaneler dirildi siz gerilemeye gireceksiniz
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu da 35. Gol
    Cevapla
  • Adam haklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı, bu sözleşmeye imza koyan yönetim haksızdır. Paşa paşa ödemek zorunda yönetim. Aksi takdirde cas kastıra kastıra alır o parayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle