Beşiktaş'a piyango gibi Vida teklifi!

14 milyon euroluk teklifini değiştiren İngiliz ekibi Everton, Beşiktaş’a Davy Klaassen artı 10 milyon euroluk yeni bir teklif sundu. Bu teklifi düşünecek olan Siyah-Beyazlı yönetim ise kararını bu hafta içinde verecek.

Beşiktaş'a piyango gibi Vida teklifi!
Beşiktaş'a piyango gibi Vida teklifi!
GİRİŞ 01.07.2018 13:06 GÜNCELLEME 01.07.2018 16:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Dinamo Kiev’le sözleşmesi sona erince bedelsiz transfer edilen ancak tam olarak beklentilerin uzağında kalan Vida, Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası’ndaki performansıyla İngiliz ekiplerinin transfer hedefi haline geldi.

Everton, 29 yaşındaki başarılı stoperi kadrosuna katmakta oldukça ısrarcı. Ada ekibi daha önce Siyah-Beyazlı yönetime sunduğu 14 milyon euroluk teklifte değişikliğe gitti. İngiliz kulübünün yetkilileri son teklife, Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Hollandalı 10 numara Davy Klaassen’i de dahil etti.

 

 

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK İSTİYOR

Evertonlı idareciler Beşiktaş’a, kadrosunda düşünmediği Klaassen artı 10 milyon euroluk bir teklif sundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in 25 yaşındaki Hollandalı oyuncuyu takımında  görmeyi çok istediği biliniyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler bu teklifi düşünmek için İngiliz kulübünden gelecek hafta sonuna kadar süre istedi. Beşiktaş, Vida’yı geçtiğimiz sezonun devre arasında Dinamo Kiev’den bonservis bedeli ödemeden transfer etmişti. Başarılı Hırvat stoperin Siyah-Beyazlı Kulüp ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Akşam)

YORUMLAR 8
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Uefa'dan gelen paralar var, satılan oyuncular var ancak borç azalacağına artıyor.1 katrilyonu aştı. Sen ne ayaksın Fikocuğum,İndiragandi'misin,cebellez'misin...
    Cevapla
  • Real yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Üstüne birde Cenk Tosunu versinler oldu olacak. :-)
    Cevapla
  • 4.murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yoktur böyle bir sey...
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Gazete haberi değil kesin bilgi lazım,haber gerçekse fiko eliyle teslim eder ayağına taş takılmasın diye,zaten takastaki oyuncu 20 milyon civarında
    Cevapla
  • Burak 5 yıl önce Şikayet Et
    q7 ve vida yi satin. borc dag gibi. borclari ve futbolcu alacaklarini kapatin gelen para ile.
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen mi oynican stoperde borçlar kapanınca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle