Pepe ayrılığın eşiğinde! Çılgın bir teklif...

Uzak Doğu'dan menacerler aracılığıyla gelen 12 milyon Euro'luk (66 milyon TL) teklifi, Portekizli yıldızın olumsuz tutumu sebebiyle geri çeviren Beşiktaş'ın kapısı yeniden çalındı. 35 yaşındaki futbolcu için Kara Kara Kartal'a son olarak 15 milyon Euro (82 milyon TL) önerildİ.

Pepe ayrılığın eşiğinde! Çılgın bir teklif...
Pepe ayrılığın eşiğinde! Çılgın bir teklif...
GİRİŞ 26.06.2018 10:12 GÜNCELLEME 26.06.2018 10:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bir yandan hedefindeki isimlerle görüşmelerini sürdürürken diğer yandan kulübe menacerler aracılığıyla teklif yağıyor. Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre, İspanya La Liga devi Real Madrid'teki 10 yıllık kariyerini tamamlamasının ardından geçen sezonun başında Beşiktaş'a katılan ve sergilediği başarılı performansla alkış toplayan Pepe için Çin Ligi kulüpleri adeta seferber oldu.

Menacerler aracılığıyla gelen son 12 milyon Euro'luk (66 milyon TL) teklifi oyuncunun olumsuz bakması sebebiyle geri çeviren yönetim, kısa süre sonra yeni bir öneriyle karşılaştı.

RESMİ ÖNERİ GELİRSE...

Tecrübeli futbolcuyu Çin Ligi'ne kazandırmak isteyen 2 Asya temsilcisinin, son olarak Siyah- Beyazlılar'ın kapısını 15 milyon Euro'luk (82 milyon TL) teklifle çaldığı kaydedildi. Yeni dönemde Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayacak olmaları sebebiyle mali olarak küçülmeye giden ve Pepe'nin 5 milyon Euro'yu (27 milyon TL) bulan maaş yükünden kurtulmak isteyen yönetim, öneriyi getiren menacere teklifin resmi yollarla getirilmesi halinde onay vereceğini belirtti. Ancak Siyah-Beyazlılar, bu konuda Pepe'nin de ikna edilmesi gerektiğini ekledi.

BU KEZ KARARI DEĞİŞEBİLİR

Deneyimli savunmacı, konuyla ilgili olarak menaceriyle yaptığı görüşmede Uzak Doğu'ya kapıları kapatmıştı. Pepe, "Kariyer planlamamda kesinlikle Çin yok" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Çin Ligi ekiplerinin, başarılı ismin bu kararını değiştirmek için 10 milyon Euro'luk (55 milyon TL) maaş önerisinde bulunabileceği konuşuluyor

YORUMLAR 5
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Pepe hayatta gitmez
    Cevapla
  • AYŞE 5 yıl önce Şikayet Et
    Maasallah bu yaştaki bir futbolcuya çok iyi
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 5 yıl önce Şikayet Et
    17 milyona hemen verin marcello pepeden daha faydalıydı bjk ya
    Cevapla
  • Atabey 5 yıl önce Şikayet Et
    Verin gitsin.
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar iyi olursa olsun 35 yaşında bir futbolcu için 15 milyon Euro Çinliler bile vermez. Gerçi kaynak fanatik...
    Cevapla