İlginç sözler! 'Fikret Orman beni sevmez'

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Manuel Fernandes, ilginç bir yorumda bulundu. siyah-beyazlıların bugün kazandığı parayı veremeyeceğini düşünen Portekizli yıldız ayrıca Başkan Fikret Orman’ın kendisini pek sevmediğini dile getirdi.

İlginç sözler! 'Fikret Orman beni sevmez'
İlginç sözler! 'Fikret Orman beni sevmez'
GİRİŞ 17.06.2018 11:12 GÜNCELLEME 17.06.2018 13:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı takımdan ayrılarak Lokomotiv Moskova’nın yolunu tutan Portekizli futbolcuyla Rusya’da iyi bir arkadaşlık kuran Erdal Çetinkaya’nın mekanı “Chef by Erdal“ Fernandes’in adeta ikinci adresi... Haftada 2-3 gidip yemek yediği ve arkadaşlarıyla buluştuğu yerde futbolcu iyi arkadaşlıklar da kurmuş.

Buradaki arkadaşları, Fernandes ile birkaç gün önce konuştuklarını ve Türkiye’den çıkan haberleri kendisine sorduklarını belirterek, futbolcunun şu cevabı verdiğini söyledi.

 

 

“Burada 4 milyon euro kazanıyorum. Beşiktaş bana bu parayı vermez. Ayrıca burada çok mutluyum. Para için gitsem, Çin’den 6 milyonluk teklif aldım. Ayrıca Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da beni sevmez. Beni tekrar alacağını ve isteyeceğini sanmıyorum. Şu an ayrılmayı düşünmüyorum. Ama Beşiktaş’ı seviyorum. Bir gün Türkiye’ye dönersem sadece Beşiktaş’ta oynarım.”

(Milliyet)

YORUMLAR 3
  • Arnold Civardagezer 5 yıl önce Şikayet Et
    Manuel de olsan otomatikte olsan kac yazar, yaşlandın artik sen. Emeklilik icin yer begeniyor. Belki bir sene falan is yapar. Sonrasi sikinti. Bir de yuzu hic gulmuyor bu karaoglanin.
    Cevapla
  • Kara kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir tek başkan degil. Bende seni sevmiyor ve Kartalimda gormek istemiyorum.
    Cevapla