Beşiktaş'a Quaresma piyangosu!

33 yaşındaki Tosic’i 4.5 milyon Euro’ya Uzakdoğu’ya yollayan Siyah-Beyazlılar’a, bir teklif de Quaresma için geldi. Guangzhou kulübünün, Beşiktaş’a 12 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği, Portekizli yıldıza da yıllık 6 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Beşiktaş'a Quaresma piyangosu!
Beşiktaş'a Quaresma piyangosu!
GİRİŞ 17.06.2018 10:07 GÜNCELLEME 17.06.2018 11:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tosic’i 4.5 milyon Euro’ya Çin’e yollayan Beşiktaş’a bir piyango daha... 34 yaşındaki Quaresma için Guangzhou’dan 12 milyon Euro’luk teklif geldi. Anlaşma gerçekleşirse, bu paranın tamamı transferde kullanılacak.

Beşiktaş Yönetimi şimdilik bu teklifi beklemeye aldı. Çünkü Guangzhou dışında birkaç Çin ekibinin daha Q7 ile ilgilendiği, 34 yaşındaki oyuncunun Dünya Kupası’nda göstereceği performansla fiyatını daha da arttırabileceği düşünülüyor.

 

 

Siyah-Beyazlı yönetim, anlaşmanın gerçekleşmesi halinde buradan gelecek paranın tamamını transferde kullanacak.

Quaresma sezonu 38 resmi maçta 5 gol 12 asistlik performansla tamamladı. (Fanatik)

YORUMLAR 4
  • Bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    12 milyon arti Tosic toplam 20 milyon avro 100 trilyonluk bütçe demek nerdeyse bu bütçeyle sıfırdan yeni kadro kurulabilir...
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Zarardan başka neyi var diyenler önce futboldan anlayın öyle yorum yapın burda! Bahsedilen rakam çok iyi iki taraf içinde, umarım gerçekleşir bu transfer
    Cevapla
  • Deli bilo 5 yıl önce Şikayet Et
    Verin gitsin zarardan başka neyi var
    Cevapla
  • Mirzade 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeeee,şimdi sen futboldan da anlamıyorsun, ne diyelim sana, ne anlatalım? Neyse,ama futbol senin düşündüğün gibi bir şey değil.
    Cevapla