Nihat Kahveci'den Fikret Orman'a sert sözler

Nihat Kahveci ile Fikret Orman arasındaki gerilim sürüyor. Fikret Orman'ın açıklamaları üzere daha önce iki kez attığı tweetlerle gündeme oturan Nihat Kahveci, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Nihat Kahveci'den Fikret Orman'a sert sözler
Nihat Kahveci'den Fikret Orman'a sert sözler
GİRİŞ 09.06.2018 09:20 GÜNCELLEME 09.06.2018 09:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde ''Bizden tefeci gibi para aldı'' açıklaması üzerine Nihat, 4 madde üzerinden Fikret Orman'a yüklendi ve çok sert ifadeler kullandı.

Nihat Kahveci'nin ifadeleri şu şekilde:

 

 

Fikret Orman! Üç senedir kulüp çalışanlarının kazandığı başarılarının getirisi olan paralar nerede? Kaç tane menajer ve oyuncu sana ve kulübe hukuk yoluyla dava açıp hakkını talep etmiş durumda veya hazırlığında? Taraftarın aldığı kombinelerin karşılığı nerede? Hadi bana tefeci dedin... Buna sadece gülünür. Beşiktaş‘ta tefecilik yapıyor derken bana Beşiktaş‘ta tefeciler mi var demek istiyorsun?

Fikret Orman ne demişti?

"Burak Yılmaz ile ilgili söylediklerim onun transferiyle ilgili değil. Babası bizde oynamış, kendisi de Beşiktaşlı dedim. Ben bunları her Beşiktaşlı oyuncu için söylemem. Nihat Kahveci bizden tefeci gibi para aldı. O nedenle onun için böyle şeyler söylemem. Ancak Burak Yılmaz'ın böyle bir şeyi olmadı. Söylediklerimin arkasında bir mana çıkmasın. Burak Trabzonspor'un oyuncusu."  

YORUMLAR 14
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan ne dese haklıdır. Nihat'ın ağzını açıp konuşmaya hakkı dahi yoktur.
    Cevapla
  • SENOL FRANCE 5 yıl önce Şikayet Et
    nihati seviyorum. baskan da adam gibi adam. didişmeyin. besiktas ailesine.yakismiyor. en büyük BESIKTAS
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Nihat’ı oyuncuyken beğenirdim ama, feda döneminde kendisine yapılan teklifi reddetmesi hiç doğru değildi! Şimdi Başkan’a laf atıp durması iyice gözümüzden düşürüyor. Demirören kendisini transfer ederken ikinci görüşmesinde “öyle bir para isteyeyimki benden baz geçsinler” diye kendi ağzından duydum, bir Beşiktaşlı olarak o dönemde sana yakışan Yönetime yardımcı olmaktı.
    Cevapla
  • Futbolsever 5 yıl önce Şikayet Et
    Düş Beşiktaş'ın yakasından artık Nihat efendi.Beşiktaş olmasaydı kimsenin senden haberi bile olmazdı.Şimdi çıkmış,koskoca Beşiktaş başkanına meydan okuyorsun.Kimsin ki sen ya?
    Cevapla
  • Doğrucu başı 5 yıl önce Şikayet Et
    O dönemi hatırlıyorum, 2. Gelişinde bjk ye hiç bir şey vermedin. Hatta fazlasıyla aldın. Şimdi çıkmış büyük başkana laf ediyorsun. Camiayı karşına alıyorsun, daha fazla konuşma ve sus. Hatta özür dilemelisin. Bjk nşn çocuğu böyle yapmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle