İşte Beşiktaş'ın Pepe için istediği rakam!

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ittihad, Pepe'nin peşine düştü. Portekizli futbolcuya yıllık 7 milyon Euro (38 milyon TL) teklif eden kulüp, Beşiktaş'a da bonservis bedelini sordu. Siyah-Beyazlılar'ın, 35 yaşındaki stoper için 15 milyon Euro (81 milyon TL) istediği öğrenildi.

İşte Beşiktaş'ın Pepe için istediği rakam!
İşte Beşiktaş'ın Pepe için istediği rakam!
GİRİŞ 07.06.2018 10:47 GÜNCELLEME 07.06.2018 10:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

La Liga devi Real Madrid'teki 10 yıllık kariyerini noktalama kararı aldıktan sonra önceki sezonun başında Beşiktaş'a transfer olan Pepe, Siyah-Beyazlılar'da geçen dönem ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekmişti.

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre, 35 yaşında olmasına rağmen istikrarlı bir görüntü sergileyerek kısa sürede Beşiktaşlı taraftarların gözdesi haline gelen Portekizli futbolcu için kulübe teklif üstüne teklif yağarken, son olarak Suudi Arabistan Ligi'nden flaş bir öneri geldi. Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ittihad-Jeddah'ın, tecrübeli futbolcuya menaceri aracılığıyla 7 milyon Euro'luk (38 milyon TL) teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

KARTAL'A MALİYETİ 24 MİLYON TL

Beşiktaş'tan yıllık 4.5 milyon Euro (24 milyon TL) kazanan deneyimli oyuncunun, bu teklife henüz bir geri dönüş yapmadığı öğrenilirken bonservis bedeli sorusu üzerine Siyah-Beyazlı yönetim de kararını verdi. 

Kulüple 1 yıllık daha kontratı bulunan başarılı futbolcuyla ilk etapta yol ayrımına sıcak bakmayan Beşiktaş Yönetimi'nin kulübün mali olarak daralmaya gitmesi sebebiyle bu kulüple görüşmelere hazır olduğu kaydedildi. Siyah- Beyazlılar'ın, oyuncusu için 15 milyon Euro'luk (81 milyon TL) değer belirlediği ve bu kararını Suudi Arabistan ekibine ileteceği belirtildi.

YORUMLAR 5
  • engin 5 yıl önce Şikayet Et
    35 yaş ederi 500 bin avro fazlası enayilik
    Cevapla
  • ALİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorum değil sadece bir fikir, sizce pepe ye bir avrupa kulübü talip olsaydı. Fikret bey, acaba o avrupa kulübünden 15 milyon euro gibi bir rakam talep edebilir miydi. Sonuçta herkes tarafında bilinen bir gerçek var. O da şu bir futbolcuyu mevcut oynadığı lig den daha alt sıradaki bir ligde oynayan takım istedeiğinde ve bu takım arap ya da çin menşei ise malesef fikret bey gibi fırsatçılar çıkıp bu şekilde mantık dışı hayal ürünü rakamlar talep etmektedir. Bu nedenle diyorum ki Fikret bey bir anadolu kulübü Türk bir futbolcu için sizden faiş bir fiyat talep ederse onlara kızmayın. Çünkü sizde onların bilgi ve düşüncesine sahipsiniz. Bu 15 milyon da buna delil niteliğindedir. SAYGILAR
    Cevapla
  • FALCON1903 5 yıl önce Şikayet Et
    C.Ronaldo 33 yaşında ve değeri 100 milyon euro buna ne diyeceksin?
    Cevapla
  • Rebelboy1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Bey Adamlar Bize Pekala Futbolcu Gönderirken La Liga Ya da BundesLiga ya da Premier Lig Fark Etmez Bu Türk Süper Ligi Bizden Düşük Ona Göre Rakam mı İsteyelim Diyorlar Acaba ? Ayrıca Burada Satılan Şesy MARKA..! Ronaldo Gelmiş 35 Yaşına Hala Milyar Dolarlarla Anılıyor Neden Çünkü MARKA Değeeri Var ve Bu Markalaşmayı Futbolcusu da Seyircisi Olarak Siz Ali Bey Gibiler de İdrak Edemediği İçin Hala Bizden Bi Cacık Olmuyor
    Cevapla
  • sırdar 5 yıl önce Şikayet Et
    15 satarsa pepyi tarihi başarılarından biri olur fikret başkanın
    Cevapla