Sürpriz ayrılık! Gökhan Gönül 4,5 milyon euroya...

Beşiktaş yönetimi, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’ın Gökhan Gönül için verdikleri 4.5 milyon euroluk teklife sıcak bakıyor.

Sürpriz ayrılık! Gökhan Gönül 4,5 milyon euroya...
Sürpriz ayrılık! Gökhan Gönül 4,5 milyon euroya...
GİRİŞ 07.06.2018 09:59 GÜNCELLEME 07.06.2018 09:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Gökhan Gönül, gelecek sezon Premier Lig’de oynamaya çok yakın. Fulham’ın transfer listesinde olan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu Beşiktaş yönetimi de göndermeye sıcak bakıyor.

İngiliz ekibinin 4.5 milyon euroluk teklifi için resmi yazı isteyen Beşiktaş, bu paranın verilmesi halinde Gökhan Gönül’ü gönderecek.

Son iki sezondur Beşiktaş forması giyen Gökhan Gönül’ün de futbolunun son dönemini İngiltere’de geçirmek istediği belirtildi.

Tecrübeli oyuncu, geçen sezon Beşiktaş’ta 34 maç oynayıp, 4 asist yapmıştı. Şenol Güneş de onun gideceğini düşünerek sağ bek alınması için rapor verdi. (Akşam)

YORUMLAR 20
  • Beykozlu 5 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler 33 yas 4,5 milyon
    Cevapla
  • arif gören 5 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan Gönül, beyefendi kişilikli iyi bir sağ kanat (bek ve ilerisi) oyuncusu. Ama ortanın çok üzerinde bir klasta değil. Yaşı da genç sayılmaz. Bana göre, önerilen rakam doğru ise BJK satmalı.
    Cevapla
  • DEMEZEMEZEMZEM 5 yıl önce Şikayet Et
    "Hizmet" eden birinin önünü aciyor birileri.
    Cevapla
  • Seba 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer haber gerçekse, sanmıyorum doğrusu, hemen verin düşünmeden. Beşiktaş'ın taktik kuruluşuna göre değil, çok yavaş kalıyor ve acemice çalım yiyip sonrasında koşmakta zorlanıyor.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Hahahahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle