Negredo'nun ayrılık şartı belli oldu

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi göndermeyi düşündüğü futbolcuların başında gelen Alvaro Negredo, ayrılması için yıllık ücret teklifinin Beşiktaş'ta aldığına yakın olmasını istiyor.

Negredo'nun ayrılık şartı belli oldu
Negredo'nun ayrılık şartı belli oldu
GİRİŞ 04.06.2018 16:29 GÜNCELLEME 04.06.2018 16:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon 2.5 milyon Euro bonservis ödenerek Valencia'dan alınan İspanyol oyuncu yıllık ücreti 4 milyon 350 bin Euro olmasına rağmen gelen tekliflere açık.
 
Ancak Negredo; mutlaka satılmak istenmesinden dolayı gelen tekliflerin görüşmeye değer düzeyde olmasını istediğini yönetime bildirmiş durumda. Beşiktaş'a gelecek tekliflerin aldığı yıllık ücret dikkate alınarak değerlendirilmesini isteyen matador lakaplı golcü, ülke ve lig olarak da yönetime bir sınırlama koymadı. Siyah-beyazlıların transfer komitesi ise Negredo'nun bu isteklerini de dikkate alarak hem kendi menajerine hem de Türkiye'de çalıştığı menajere tam yetki verdi ve mümkün olan en kısa sürede İspanyol oyuncu ile yollar ayrılacak.
 
Bu arada takımdan kesin gönderilecekler listesinde yer alan Boyko, Aras Özbiliz ve Veli Kavlak gibi oyuncularla önümüzdeki hafta bir araya gelecek olan transfer komitesi üç oyuncuya da gitmeleri için her türlü kolaylığın sağlanacağını aktaracak.

YORUMLAR 5
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen satın su adamı satın ne olursunuz sampiyonluktan etti yazıklar olsun
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Negredo iyi oyuncu yanina takviye alinip devam edilmeli bence.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibiler yüzünden ulke futbolu bu halde hale bes para etmez futbolculara sabır dıyorsunuz o sabrı genclere goster !!!
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanın yaptığı transfer karları konuşuluyor. Ya zararları?
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    onları da köstebekler konuşur. bundan önce hangi başkan bu kadar oyuncu satışı gerçekleştirdi? ama başkanların birçoğu astronomik ve başarısız transfer yapıp kulübü borca soktu.
    Cevapla