Medel: Galatasaray'a git, hiç kaçırma!

Beşiktaş'ın yıldızı Medel'in Galatasaray'ın gözdesi Paulo Diaz'a sarı-kırmızılı takım hakkında olumlu referans verdiği ileri sürüldü.

Medel: Galatasaray'a git, hiç kaçırma!
Medel: Galatasaray'a git, hiç kaçırma!
GİRİŞ 03.06.2018 14:34 GÜNCELLEME 03.06.2018 14:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Paulo Diaz'a, Beşiktaşlı Gary Medel'in "Galatasaray'a git; hiç kaçırma" dediği iddia edildi.

Şili'ye dönmesinden sonra milli takımın Sırbistan'la yapacağı maçın kadrosunda yer alan Diaz'la görüşen Medel'in, Galatasaray ve Türkiye ile ilgili bilgiler de verdiği iddia edildi.

BABA DIAZ: OĞLUM, G.SARA'A GİT!

Denayer'le anlaşma yapılamazsa Fatih Terim'in yerine istediği Paulo Diaz'la ilgili babası Italo Diaz'dan açıklama geldi.

Kendisi de eski bir futbolcu olan Diaz, "Ben Avrupa'da oynama şansı bulamadım. Arjantin de önemli bir futbol ülkesi ama Avrupa, futbolun markası. Büyük oyuncu olabilmek için Avrupa'da oynamak önemli. G.Saray herkes gibi benim de tanıdığım bir takım. Oğlum ne düşünüyor bilmiyorum ama bana sorarsa gitmesini, Avrupa'da oynamasını isterim" diye konuştu.



ASLAN'A SICAK BAKIYOR

Arjantin'de San Lorenzo forması giyen 23 yaşındaki Şilili milli stoperin 4 milyon euroya gelebileceği konuşuluyor. Denayer gibi sağ bekte de oynayabilen yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek G.Saray'a sıcak bakıyor. Ancak Aslan'ın 1. hedefi M.City'den Denayer'in tapusunu almak.

YORUMLAR 1
  • norvvveecli 5 yıl önce Şikayet Et
    efendi beşiktaş! fenerli olsa gitme derdi :D
    Cevapla