Love'dan Beşiktaş'a tehdit! 'FIFA'ya giderim'

Beşiktaş'ın geçen devre arasında Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Vagner Love, siyah-beyazlı kulübü alacakları konusunda FIFA'ya gideceğini söyleyerek uyardı.

Love'dan Beşiktaş'a tehdit! 'FIFA'ya giderim'
Love'dan Beşiktaş'a tehdit! 'FIFA'ya giderim'
GİRİŞ 01.06.2018 15:51 GÜNCELLEME 01.06.2018 15:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love, Beşiktaş'ın kendisine borcu olduğunu ve ödenmemesi durumunda FIFA'ya başvurmayı düşündüğünü söyledi. Love ayrıca, Flamengo'ya transfer olmak istediğini ima eden açıklamalar yaptı.

Flamengo'nun menajeriyle temasa geçtiğimi kaydeden Love, "Beşiktaş'ın ne yapmak istediğini öğrenmem gerek. Eğer Beşiktaş beni istemiyorsa, o zaman Flamengo'nun resmi teklif yapmasını bekleyeceğim ve bunu Beşiktaş'a ileterek en iyi kararın ne olacağını öğreneceğim. Dün menajerimi aramışlar. Henüz ne konuşulduğunu bilmiyorum, onunla görüşmedim. Şu anda her şey belirsizken görüşmenin de çok anlamı yok. Aynı zamanda Beşiktaş ile de sözleşmem var. Kısa süre içinde ne olacağını öğreniriz" dedi.

"BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞILMASI LAZIM"

Beşiktaş ile bonservis konusunda anlaşılması gerektiğini vurgulayan Sambacı, "Menajerimle görüşeceğim ve benim için en iyi maaş önerisinin ne olacağına bakacağım. Flamengo'nun önereceği rakam, Beşiktaş'tan düşük olacaktır. Bonservis bedelim konusunda ise anlaşılması lazım çünkü 2 yıl daha sözleşmem var. Belli bir rakam yok, anlaşılması lazım" diye konuştu.

YORUMLAR 15
  • Hatip 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı chp gibi yaptınız nezaman baksam hep bi edicilik var bu site editörü galatasarylı fln heralde yarın açtığımızda love 2 milyona satıldı vs gibi haberlerde okuruz dem baba için kaç kez anlaşıldı diyipte sonra başka transferler oldu diyorsunuz daha dub emre çolak geliyor dediniz bugün arap futboluna gitti oldu enteresan çok fazla yanlı haber olmazsa seviniriz.......
    Cevapla
  • Kimyacı 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş beleş defol adam biraz aldığı paranın hakkını verir.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ohh yarasin bjk ye ettiginizu bulma zamani
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    yollayin gitsin fayda vermez
    Cevapla
  • Cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu nerden aldiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle