Negredo'dan Beşiktaş kararı! Seneye...

Beşiktaş'ta geride kalan sezon beklentileri karşılayamayan ve takımdan ayrılması konuşulan Alvaro Negredo, siyah-beyazlılarda kalmayı düşünüyor.

Negredo'dan Beşiktaş kararı! Seneye...
Negredo'dan Beşiktaş kararı! Seneye...
GİRİŞ 29.05.2018 09:41 GÜNCELLEME 29.05.2018 09:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yüksek maaşı kadar verimsizliği nedeniyle Beşiktaş'ta gönderilecekler listesinin ilk sırasında yer alan Alvaro Negredo için yapılan görüşmeler sonuçsuz kaldı.

4 milyon 200 bin Euro'luk yıllık kazancı nedeniyle Avrupa'dan birçok kulübün yanaşmadığı Negredo'ya sadece 1 teklifin geldiği ve onun da 1 milyon 500 bin Euro civarında olduğu belirtildi.

 

 

İspanyol futbolcunun da, "Beşiktaş'ta mutluyum, neden ayrılayım?" dediği öğrenildi.

FİKRET ORMAN İLE ŞENOL GÜNEŞ GÖRÜŞTÜ

Bu arada Başkan Fikret Orman'ın teknik direktör Şenol Güneş ile tatile çıkmadan önce bir görüşme yaptığı ve transfer konusunda tecrübeli teknik adamın düşüncelerini aldığı öğrenildi.

Yapılan bu toplantıda Orman, yönetim olarak yüksek maliyetle oyuncularla yolların ayrılması gerektiği konusunda karar aldıklarını Güneş'e aktardı.

YORUMLAR 2
  • tarafsız vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş yandı zaten iyileri sattılar takozlarla seneye 4. olmaya zorlayacaklar takımı. İnşallah Avrupa kupalarında geçen seneki gibi dandik takımlar çıkar karşılarına.
    Cevapla
  • Yaman 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın tarafsız vatandaş. Allah GS nin ve FB nin anlı şanlı elendiği Avrupa devlerinden uzaktutsun( Vardar ve adını hatırlayamadığım öst.) son 3 yıldır ülke puanını düşüren Beşiktaşa dediğin gibi Porto Benfica Monaca gibi Avrupanın averaj takımları gelsin!!!
    Cevapla