Atiba kararını verdi! 'Beşiktaş ile...'

Başkan Fikret Orman'ın "Atiba'yla 1 yıl daha devam etmek istiyoruz” sözlerine Kanadalı oyuncudan cevap geldi. Tecrübeli ön libero, “Hem ben hem de ailem burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bir senelik sözleşme uzatıp devamına sonrasında bakacağım” dedi.

Atiba kararını verdi! 'Beşiktaş ile...'
Atiba kararını verdi! 'Beşiktaş ile...'
GİRİŞ 27.05.2018 15:16 GÜNCELLEME 27.05.2018 16:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlılar’a 5 yıl boyunca başarıyla hizmet eden Atiba Hutchinson’un sona eren kontratıyla ilgili olarak önceki gün basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu.

Orman, “Atiba, bizim sembol oyuncularımızdan birisi. 1 yıl daha kalmasını istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Başkan Orman’ın, bu açıklamasının ardından tecrübeli futbolcudan da yanıt gecikmedi. Yeni sözleşme konusundaki düşüncelerini paylaşan Atiba Hutchinson ise Beşiktaş’la yola devam etmek istediğini belirtti.

 

 

‘Futbol okulu açabilirim’ 

Kanadalı ön libero, “Kulüple görüşmelerimiz devam ediyor. Hem ben hem de ailem burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Beşiktaş ile 1 senelik yeni sözleşme bana da mantıklı geliyor. Bir senelik sözleşme uzatıp devamına sonrasında bakacağım. Futbol kariyerimin sona ermesi sonrasında Kanada’ya gidip bir futbol okulu açmak gibi bir düşüncem var” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • ilhan nural 5 yıl önce Şikayet Et
    anlamlı ve manidar devam atiba seneyede neden olmasın
    Cevapla