Vagner Love resmen veda ediyor! 2 yıllık...

Beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Vagner Love için Flamengo'nun ardından Corintihans da resmen devreye girdi.

Vagner Love resmen veda ediyor! 2 yıllık...
Vagner Love resmen veda ediyor! 2 yıllık...
GİRİŞ 25.05.2018 15:28 GÜNCELLEME 25.05.2018 15:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonun devre arasında Cenk Tosun'un yerine Alanyaspor'dan transfer edilen Vagner Love'un bileti kesildi.

Beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve siyah-beyazlı kulüpten toplam 3.6 milyon euro alacak olan Love için Flamengo'nun ardından Corintihans da resmen devreye girdi.

Vagner Love'un transferi için Beşiktaş'a 2 milyon euroluk bonservis bedeli teklif eden Corintihans, Brezilyalı futbolcuya da iki yıllık sözleşme karşılığında 4 milyon euro önerdi.

Ekonomik olarak rahatlamak isteyen Beşiktaş ise Vagner Love transferinde 3 milyon euroluk bonservis bedeli talep ediyor ancak Corintihans'ın yaptığı teklif ile aradaki 1 milyon euroluk fark süreci çıkmaza sürüklüyor.

Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve kariyerine Brezilya'da devam etmek isteyen Vagner Love da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Kariyerime Brezilya'da devam etmek istiyorum, önümde bazı seçenekler var ve bunları değerlendirmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı. (Sporx)

YORUMLAR 5
  • petro55 5 yıl önce Şikayet Et
    Hemen git bir daha arkana bakma
    Cevapla
  • Ewerest 5 yıl önce Şikayet Et
    tam bir fiyasko çıktı. hemen gönderilsin.
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok umutluydum beee
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef olmadı :)
    Cevapla
  • Muammer 5 yıl önce Şikayet Et
    Satmasa bu yönetime yazıklar olsun.al elinde larin var iyi bir forvet daha al.sat Negredo yu love pekdemegi
    Cevapla