Talisca için 4 kulüp sıraya girdi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giyen Talisca için Roma, 32 milyon Euro'yu gözden çıkarırken İngiliz ekibi Wolverhampton Wanderers; Çin Süper Ligi'nden Changchun Yatai ve Guangzhou Evergrande de Talisca ile ciddi şekilde ilgileniyor.

Talisca için 4 kulüp sıraya girdi!
Talisca için 4 kulüp sıraya girdi!
GİRİŞ 19.05.2018 09:40 GÜNCELLEME 19.05.2018 17:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu akşam oynanacak Sivasspor maçıyla Beşiktaş defterini kapatması beklenen Anderson Talisca, transferin gözdesi durumda… 

Bir süredir Brezilyalı 10 numara ile ilgilenen Roma'nın Benfica'ya 32 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği, önümüzdeki sezon Premier Lig'de mücadele edecek Wolverhampton'ın ise hafta içinde resmi teklifini yapacağı öğrenildi. 

Avrupa'nın yanı sıra Çinlilerin de ilgi alanındaki Talisca'yı Tosic'in yeni takımı Guangzhou Evergrande ile Changchun Yatai'nin transfer listesine dahil ettiği belirtildi. 

Öte yandan Başakşehir'in İtalyan futbolcunu Napoleoni, Çizme basınına verdiği demeçte, "Talisca çok yetenekli ve özel bir futbolcu. İnanılmaz bir sol ayağı var. Topu nereye isterse oraya gönderebiliyor. Roma'da başarılı olur" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle Beşiktaş 20 milyon Avroya alsın 32 milyon Avroya Roma ya satsın, sanırım böyle yaparlar.
    Cevapla
  • Emin 5 yıl önce Şikayet Et
    Altıntepsi spor kulubü'de sırada bekliyormuş.menajerler öyle diyo
    Cevapla
  • Sami 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he
    Cevapla