Beşiktaş'tan ayrılıyor! Yönetimden izin istedi

Beşiktaş ile bir sezon daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Dusko Tosic'in gelen yüksek rakamlı teklifler nedeniyle yönetimden ayrılık için izin istediği ifade edildi.

Beşiktaş'tan ayrılıyor! Yönetimden izin istedi
Beşiktaş'tan ayrılıyor! Yönetimden izin istedi
GİRİŞ 16.05.2018 09:57 GÜNCELLEME 16.05.2018 10:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'a transfer olduğu günden beri istikrarlı çizgisiyle sadece siyah-beyazlı takımın değil, ülkesinin milli formasını da sırtından çıkarmayan Sırp futbolcu Tosic'in yurt dışından ciddi teklifler aldığı belirlendi.

Geçtiğimiz yaz döneminde milli takım kriterlerini tutturabildiği için İngiltere'den talipleri çıkan Tosic'in bu kez Uzak Doğu'dan teklif aldığı öğrenildi.

 

 

TOSİC İZİN İSTEDİ

Beşiktaş ile bir sezon daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcunun gelen yüksek rakamlı teklif nedeniyle yönetimden ayrılık için izin istediği ifade edildi. Geçtiğimiz sezon yönetim ve teknik heyetten izin alamadığı için İngiltere'ye gidemeyen Tosic'in bu kez kendisine anlayış gösterilmesini istediği aktarıldı.

Teknik Direktör Şenol Güneş ile görüşerek Dusko Tosic'e son kararını bildirecek olan yönetimin ise bu oyuncuyu bedelsiz bırakmaya yanaşmadığı belirtildi.

MİTROVİC KADRODA TUTULACAK

Bu arada Beşiktaş Yönetimi, Tosic'in ayrılması durumunda yeni bir stoper transferi yapmayı düşünmüyor. Siyah-beyazlılar, Brugge'le kiralık sözleşmesi biten Matej Mitrovic'i gelecek sezonun kadrosunda tutarak, Tosic'in boşluğunu doldurmayı planlıyor. Pepe, Vida ve Medel'i bırakmayacak olan yönetim, Mitrovic'in de katılımıyla savunmanın güç kaybetmesine izin vermeyecek.

YORUMLAR 2
  • Mitrovic 5 yıl önce Şikayet Et
    Mitrovic te 5m a belcikada kalacak.
    Cevapla
  • Yörük 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaybolsun gitsin bu Tosic zarar gs maçını bu Tosic yüzünden kaybettik bir puan alsaydık şampiyonlar ligi garantiydi
    Cevapla