Beşiktaş Nuri Şahin'e 'Evet' dedi

Beşiktaş, transferde ilk imzayı Nuri Şahin'e attırmak istiyor. Menajerleri aracılığıyla önerilen 30 yaşındaki milli yıldız için "Harvard Üniversitesine kabul edildi, biz geri mi çevireceğiz" dendi ve kollar sıvandı.

Beşiktaş Nuri Şahin'e 'Evet' dedi
Beşiktaş Nuri Şahin'e 'Evet' dedi
GİRİŞ 11.05.2018 11:40 GÜNCELLEME 11.05.2018 12:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdüren Beşiktaş yönetimi, maliyeti düşük ama takıma şampiyonluk yolunda katkı sağlayabilecek isimlere yöneldi.

Lider oyuncu eksikliğinden yakman Siyah-Beyazlılar, rotayı Nuri Şahin'e çevirdi. Borussia Dortmund'la Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunan ancak sezon sonu takımdan ayrılması beklenen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, menajerler aracılığıyla Kartal'a önerildi. Transfer Komitesi'nin teklife sıcak baktığı öğrenildi.

 

 

DORTMUND KOLAYLIK SAĞLAR

Kaptan Oğuzhan'dan bu sezon beklenen katkıyı alamayan Beşiktaş, hem tecrübesi hem oyun bilgisi hem de lider özellikleri nedeniyle Nuri Şahin transferiyle yakından ilgileniyor. Alman devinden yılda 2 milyon euronun altında bir gelir elde eden Nuri için iyi bir sözleşme hazırlandığı takdirde, futbolcunun da Beşikr taş forması giyebileceği ifade edildi. Tarafların anlaşması durumdan Borussia Dortmund'un da bonservis konusunda kolaylık sağlayacağı gelen haberler arasında. 

HARVARD'A KABUL EDİLDİ

Nuri için herhangi bir girişimde bulunmak gibi bir planı olmayan Transfer Komitesi, bir menajerin "İsterseniz, Beşiktaş'a Nuri'yi getirebilirim" şeklindeki teklifi sonrası konuyu masaya yatırdı. Yöneticilerin, "Türkiye'nin en kariyerli 2-3 futbolcusundan biri. Kültürlü, düzgün bir çocuk. Harvard Üniversitesi'ne kabul edildi, Beşiktaş'a mı kabul etmeyeceğiz. Bize güç katar. Kariyerinin en olgun dönemini Beşiktaş formasıyla geçirebilir" görüşünde olduğu belirtildi.

YORUMLAR 7
  • efendi 5 yıl önce Şikayet Et
    kabul edecegini hic sanmiyorum..Adam futbola doymus zaten,o baska alanlarda kendini gelistirmek istiyor..dogruda yapiyor..
    Cevapla
  • said 5 yıl önce Şikayet Et
    cok yerinde olurr..
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş 30 dan aşağı almaz abi. Sonrada 5 yer dönerler
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kes lan ezik! her yerde holiganlığını belli etme ortamı germe!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah çok yakışır TOLGAYA abilik yapar
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşlıları toplayın bakalım.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Atibanın yanında delikanlı kalır;-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle