Beşiktaş'tan isyan: Palyaço değiliz!..

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ertelenmesiyle ortaya çıkan kriz, Beşiktaş’ta çok yönlü sorgulanıyor.

Beşiktaş'tan isyan: Palyaço değiliz!..
Beşiktaş'tan isyan: Palyaço değiliz!..
GİRİŞ 04.05.2018 11:02 GÜNCELLEME 04.05.2018 11:05
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Beşiktaşlı yöneticiler olup bitenleri şöyle değerlendiriyor: Federasyon hükmen mağlubiyeti gerektiren hukuki sebepleri yeterince anlatamadı. İnsanların gözünün içine baka baka bütün olup, bitenler yaşananlar yok sayılamaz. Alınan kararın tutarsızlığını görmek için hukukçu olmaya gerek yok.  Hakem maçı güvenlik nedeniyle tatil ettiğini raporunda belirtmiş. Olayın ‘Kan var mı yok mu’ tartışmasına çekilmesi gerçekten çok büyük ayıp. 

İHMALİ OLAN HAKEM VERİLİR Mİ!

 

 

Fenerbahçe’ye 1 milyon TL para cezası ve 3 maçlık ceza 19’uncu maddeden verildi. Ancak hakemin tehir kararının ve tuttuğu raporun yanlış olduğu söylenerek 20’nci maddeden kaldığı yerden maçın devam etmesi kararı verildi. Ve sonra o raporu kusurlu olan hakem Mete Kalkavan, maçın kalan bölümünü yönetmesi için atandı. Kararlarının ve raporlarının kusurlu olduğunu düşündüğün hakemi nasıl yeniden görevlendirirsin. Mevzuatta böyle bir zorunluluk yok. Yani Beşiktaş sahaya çıkmış olsa böyle zan altında bırakılmış bir hakem nasıl sağlıklı kararlar verir. Tarafsız bir yönetim içerisinde olması mümkün değil.

SİRKTE DEĞİLİZ, HELE PALYAÇO ASLA

Bu kadar tutarsız bir karar nasıl verilebiliyor. Burası sirk değil. Biz de palyaço değiliz. Başına vur oynasın, başına vur dursun. İşin ucunda milyon dolarlık yatırımlar var. Kurallar, yönetmelikler var. Bunu siyasetle ilişkilendirmeye çalışanlar var. Öyle bir şey yok. Gelişen olaylardan etkilenerek verilmiş yanlış kararlar var. Görüntü var, ifade var, raporlar var. Alınan karar hukuki değil, vicdani değil, idari olarak da doğru değil. Bunları tarih yazacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 38
  • Kemalat 5 yıl önce Şikayet Et
    BJK lı yöneticilere hatırlatmak lazım Türk tarihinde Türk spor tarihinde haklı haksız olununca kaçan varmı...ATATÜRK YA İSTİKLAL YA ÖLÜM diye emir verdi o mri hiç bir asker red etmedi ÖLÜMÜNE savaşarak bu toprakları 80 Mılyon Türke armagan ettiler..57 dak.sonra oynansaydı BJK tek golle yenseydi kötümü olurdu TARİHE GEÇERDİ ama Tarihe SAHADAN çekılen takım olarak geçtiler.
    Cevapla
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş tarihe haksızlığa boyun eğmeyen takım olarak geçti.
    Cevapla
  • gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    sevgili takımım beşiktaş hiç yırtınma aşınan kararlarda ne fenevin ne federasyonun ne de tahkim kurulunun kerameti kararı var esas keramet taraf olan ülkenin c.başkanı bu maçta komplo var dedikten sonra onun sözü üzerine aksi karar verilemez.
    Cevapla
  • Muratb 5 yıl önce Şikayet Et
    Fb ve bjk yer değiştirseydi Reis aynı şeyleri söylerdi. zira aklın yolu bir. Şu anda ülkemize kurulan bir çok kumpas var. Fbnin bir maçında topalın kafası yarılıyor maç devam ediyor. Bjknın milli bir karar vermesi gerekiyordu. Demek ki Milli değil
    Cevapla
  • emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizden ala palyoça mı var?????
    Cevapla
  • Ferhat06 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaçmanıza kılıf aramayın. Bal gibi sahadan kaçtınız....
    Cevapla
  • mat 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle gerilimi yüksek maçlara genellikle mete kalkavanı veriyorlar. bu hakem yüksek tempolu maçları yönetemiyor kardeşim, verdiği yanlış kararlar fitilin ucunu ateşledi suçun büyüğü hakem de...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle