Beşiktaş'ın büyük pişmanlığı!

Beşiktaş'ın kurmayları, "Love ve Negredo'nun toplam maliyeti, kendi alacakları dahil Aboubakar'dan pahalı. Aboubakar'ı alsaydık şampiyonduk. Kadrodaki isimler bir Aboubakar etmedi" şeklinde görüş belirttiler.

Beşiktaş'ın büyük pişmanlığı!
Beşiktaş'ın büyük pişmanlığı!
GİRİŞ 02.05.2018 09:51 GÜNCELLEME 02.05.2018 09:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlılarda Galatasaray yenilgisi sonrası yeni sezon planlaması için düğmeye basıldı.

Takımın artık iyice yaşlandığını söyleyen birçok yönetici, kadroda büyük oranda temizlik yapılması gerektiğini dile getirdi. Özellikle büyük maliyetlerle alınan Negredo, Lens ve Love gibi isimlerle yollann ayrılması gerektiğini düşünen yöneticiler, "Bu kadro ile önümüzdeki sezon olmaz. Zaten Şampiyonlar Ligi'ne de gidemeyeceksek bu maliyet bize ağır gelir. Satabileceğimiz kim varsa gönderip yerlerine genç uygun maliyetli isimleri almalıyız" dedikleri öğrenildi.

Bu görüşün yanı sıra bu sezonki transfer politikası nedeniyle pişmanlık duyan Siyah-Beyazlı kurmayların, "Love ve Negredo'nun toplam maliyeti, kendi alacakları dahil Aboubakar'dan pahalı. Aboubakar'ı alsaydık şampiyonduk. Kadrodaki isimler bir Aboubakar etmedi" şeklinde görüş belirttiler.

YORUMLAR 19
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen Ebubekir'e, illa Abubakar dersen, böyle kazığı yersin. Adama bi kere gerçek ismini söyleseniz ölmezdiniz...
    Cevapla
  • abu 5 yıl önce Şikayet Et
    gereksizlikte tavan yapıyorsunuz Erkan Bey
    Cevapla
  • fanatik kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    cenk tosunu satarak 100 misli kaybettik.eee pirince giderken bulgurdan olduk.
    Cevapla
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka biraz hesap yapın
    Cevapla
  • Saçma 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Tosunu satmasaydın da şampiyondunuz bence.
    Cevapla
  • ysw 5 yıl önce Şikayet Et
    1 transfer yasagı vardı 2 cenki satmadı cenk kendi istedi 3 artık yeter beşikta üzerine oynadgınız oyunlar 4 beşiktaşım sen çok yaşa kupalar için sevmedik ki kupalara satalım
    Cevapla
  • çeliktepeli 5 yıl önce Şikayet Et
    günaydınnnn...bu yönetimin harbi kafası çalışmıyor...abubakar takıma alışmış leblebi gibi gol atıyor,sen neden adamı almıyorsun..neymiş 10 milyon euro istiyorlarmış..git al bakalım şimdi o paraya adamı alabilecekmisin..takıma alışmış adamı gönderdiniz yenilerden konsantrasyon bekliyorsun..daha çok pişman olursunuz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle