Talisca: Hayatımın sonuna kadar unutmayacağım

Beşiktaş Dergisi'ne röportaj veren Talisca, Brezilya'da küme düşme mücadelesi verdikleri dönemde oynadıkları maçı ve attığı gölü hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Talisca: Hayatımın sonuna kadar unutmayacağım
Talisca: Hayatımın sonuna kadar unutmayacağım
GİRİŞ 01.05.2018 13:13 GÜNCELLEME 01.05.2018 14:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Anderson Talisca, "Futbolun doğasında var, bazen kazanırsınız, bazen kaybedersiniz. Biz Beşiktaş takımı ve taraftarıyla bir bütün olmayı başardık" dedi.

Beşiktaş Dergisi'ne röportaj veren Talisca, şu ifadeleri kullandı;

- Her zaman her yerde... Brezilya'nın Beşiktaş'ını tutuyorum tabii ki. Çocukluktan bu yana Doktor Socrates'in takımının taraftarıyım. Ben de bir Sadık Şahin'im.

 

 

- Brezilya farklı. Daha siyah ve daha beyaz şehirler vardır, yeme alışkanları çok farklı memleketler vardır. Kocaman bir ülkedir Brezilya. Ben, kuzeyden, Salvador Bahia'dan geliyorum. Kuzey Brezilya, daha fakir ve daha siyahtır. Orası Brezilya'nın en fazla siyahi insanının olduğu yerdir. Kültürüyle öne çıkar.

- Her an sahne alıp takımıma artı bir faydam olabileceğini bilirim. Olmam gereken yerde olmalıyım sahada ve maça tam konsantre olmalıyım. Burada Şenol Güneş hocama da teşekkür etmeliyim. Beni en verimli nasıl kullanacağını çok iyi biliyor. Bana verdiği özgürlük alanları var. Bu da oyunumuza olumlu yansıyor."

- Bahia'da oynarken, henüz on sekiz yaşımdaydım ve kazanmamız gereken bir final maçımız vardı. İki takımın küme düşmeme mücadelesiydi. Gol attım ve küme düşmedik. Bunu hayatımın sonuna kadar unutmayacağım."

- Futbolun doğasında var, bazen kazanırsınız, bazen kaybedersiniz. Biz Beşiktaş takımı ve taraftarıyla bir bütün olmayı başardık. Biliyorsun, burada çok sıkı antrenmanlar yapıyor, çok çalışıyoruz.

YORUMLAR 2
  • Kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    Takım futbolundan uzaksın kardeş.. bu yönetim sana 21 milyon verirse işte o zaman en büyük hatayı etmiş olur.. Beşiktaş q7 nin ortalarıyla şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi.. Biz 2 yıl önceki beşiktaşı özledik. Her maç en az 8-10 gol pozisyona girip 3-4 sıfır gibi net skorlarla maç kazanan Beşiktaşı.. Takımda sen fazlasın, Gökhan gönül fazla, Negredo fazla, Lens zaten hiç konuşmaya gerek yok.. q7 gidebilir nagatomo yu hiç kovalamadı golü ordan yedik.. Demba Ba- Fellaini- zımba bir sağ bek- ve tabii ki sosa tadında 10 numara alınır. Seneye yine şampiyon Beşiktaş olur.
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Onu boşverde imzayı at.seni bjk adam etti
    Cevapla