Fikret Orman: Geri adım atıp maçı oynarsak...

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yarıda kalan kupa maçına çıkmama kararı veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşürken, “Ülke futbolunda kriz ortamının oluşmaması adına maçı oynamanız daha doğru olacaktır” mesajını gönderdi. Orman’ın ise, “Geri adım atıp maçı oynarsak, bu koltukta oturamam.” dediği öğrenildi.

Fikret Orman: Geri adım atıp maçı oynarsak...
Fikret Orman: Geri adım atıp maçı oynarsak...
GİRİŞ 30.04.2018 12:22 GÜNCELLEME 30.04.2018 13:47
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Tatil edilen olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kaldığı yerden oynanmasına ilişkin TFF’nin verdiği karar Siyah-Beyazlılar’ı harekete geçirmişti. Hafta içinde Beşiktaş Divan Kurulu olağanüstü şekilde toplanırken, tarihi bir kararla maça çıkılmayacağı açıklanmıştı. Beşiktaş Yönetimi’nin bu hareketi dış basında dahi geniş yer bulurken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın konuyla ilgili olarak Başkan Fikret Orman’ı aradığı öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar’ın patronuyla görüşen Bakan Bak’ın, “Ülke futbolunda kriz ortamının oluşmaması adına maça çıkmanız daha doğru olacaktır” telkininde bulunduğu belirtilirken, Orman ise kararın sadece kendisine ait olmadığını söyledi.

 

 

‘Doğru olanı yapın’

Beşiktaş Başkanı, “Divan Kurulu’nda tüm kurulların talebiyle maça çıkmama kararı verdik. Yönetim olarak geri adım atıp maçı oynarsak, bu koltukta oturamam” cevabını verdi.

Bunun üzerine Spor Bakanı da, “Son kararı size bırakıyorum. En doğru olanı yapacağınıza inanıyorum” mesajını gönderdi. (Fanatik)

YORUMLAR 68
  • Öncel YAPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam. Fikret Orman.
    Cevapla
  • Fanatik 5 yıl önce Şikayet Et
    Çıkın oynayın 3 tane yiyin sende o koltuğu bırak git 2.aziz yıldırım
    Cevapla
  • eryavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş'ın duruşuna saygı duyuyorum. Helal olsun...
    Cevapla
  • 1905 tayfa 5 yıl önce Şikayet Et
    tiyatrocular sizi.. milleti maça zımbayla çıkmaya zorladınız ama yemedi
    Cevapla
  • aslan cimbom 5 yıl önce Şikayet Et
    reisde her yere karışıyor bi otur yerinde ülke ekonomisi elden gitti yaptığı işler ayyuka çıktı hala fener Başakşehir in peşinde bırakta herkes işini yapsın?????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle