Beşiktaş 'derbiye çıkmama' kararı aldı!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde tatil edilen ve kaldığı yerden oynanması kararı alınan Fenerbahçe maçına çıkmayacağını açıkladı.

Beşiktaş 'derbiye çıkmama' kararı aldı!
Beşiktaş 'derbiye çıkmama' kararı aldı!
GİRİŞ 26.04.2018 20:26 GÜNCELLEME 26.04.2018 22:04
Bu Habere 820 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Yönetimi , perşembe günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı aldı.

TFF'nin kararını reddederek Fenerbahçe ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasına çıkmayacağını açıklayan Beşiktaş Kulübü şu yazılı açıklamayı paylaştı; "115 yıldır hep sahada olduk, hep sahada kazandık, berabere kaldık ya da kaybettik. Masada kaybeden olmayı kabul etmemek için 3 Mayıs 2018 Perşembe günü sahada olmayacağız''



BEŞİKTAŞ'TAN YAPILAN AÇIKLAMANIN TAMAMI
 
Futbol ailesinin aklı selim davranması adına büyük fedakarlıklar yapan, her zaman iyiyi ve güzeli öne çıkarmaya çalışan, futbolun evrensel ilkesi ‘Fair Play’ (Adil Oyun) ile hareket eden, her zaman futbolun pozitif yanlarını öne çıkarmaya çalışan, bu konuda tüm dünyadan alkış alan, takdir toplayan ve en önemlisi her şeyin hukuk çerçevesi içinde yönetildiği inancına sahip olan Kulübümüz, dün Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından verilen kararı büyük şaşkınlık, üzüntü ve esefle öğrenmiş bulunmaktadır.
 
Her zaman emeği, saygıyı ve alın terini ifade eden 115 yıllık tarihimiz ile Beşiktaşlılık duruşu sergileyerek camiamızın ileri gelenleriyle Divan Kurulu İstişare Toplantısıyla görüş alışverişi yaptıktan sonra gerçekleştirdiğimiz Yönetim Kurulu Toplantısı ile, hukuka aykırı alınan bu karara tepkimizi göstermek adına sahip olduğumuz tek çözümü ortaya koyarak, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanması kararlaştırılan maça çıkmama kararı aldığımızı bildirmek isteriz. 
 
Bu kararımızın Büyük Beşiktaş taraftarının da sesini duyurması adına en vakur duruş olacağına inancımız sonsuzdur.
 
115 yıldır hep sahada olduk, hep sahada kazandık, berabere kaldık ya da kaybettik. Masada kaybeden olmayı kabul etmemek için 3 Mayıs 2018 Perşembe günü sahada olmayacağız. 
 
Beşiktaş Ailesi olarak futbolun güzelliklerini yaşamaya ve yaşatmaya devam ederken taraftarımızdan beklentimiz her zamanki gibi sağduyulu ve duyarlı davranarak Beşiktaşımıza hiçbir faydası olmayan bu gerilimin devam etmesine izin vermemesi, takımımızın arka arkaya üçüncü şampiyonluğuna inanması ve takımımızı destekleyip, kenetlenmesidir.
 
Kamuoyuna saygılarımızla

YORUMLAR 820
  • Kartalbaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepinizin babası Beşiktaş...
    Cevapla
  • vefa sanık 5 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşımız ne zaman,,,öne çıksa,,,ne zaman,,zirve yapsa,,,her zaman önüne şer güçler çıkar,,1994 de de,,4 ncü şampiyonlukta,,,2004 de de,,,cem papila faciasıyla,,bu senede fb ,,ile başardılar,,şer güçler,,
    Cevapla
  • show başlıyor 5 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas 10 kisi kalmasaydı sanki eleyecekti. Işleri gucleri fırıldak. Bunlar değilmi Türkiye nin vermediği sampiyonluku saydirip sahte yildiz takan. kupayı almak için uefaya şikayet eden. Yıllarca Fener şampiyonun olmasın diye hatır şikesi yapıp rakiplere çaktırmadan yatan. Tiyatroda son nokta bunlar.
    Cevapla
  • recep 5 yıl önce Şikayet Et
    sadece 10 kişi değil, kalecisiz de kalmıştık.
    Cevapla
  • gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    sen 10 kalan beşitaşı yenememeişsin hala konuşuyorsun bunu yazarken bile utanmıyorsun
    Cevapla
  • rüştü 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu fb taraftarı yıllar önce beni dövmüştü. Nefret ediyorum onlardan
    Cevapla
  • seliöm 5 yıl önce Şikayet Et
    çokta tınn çok mu önemli laa bunlar bilinçli yapıylıyor maç gerilecek çıksa bilee bunların cabalarındalarr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle