Beşiktaşlı yönetici isyan etti! 'Özür bekliyoruz'

Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylar hakkında açıklamalar yaptı.

Beşiktaşlı yönetici isyan etti! 'Özür bekliyoruz'
Beşiktaşlı yönetici isyan etti! 'Özür bekliyoruz'
GİRİŞ 22.04.2018 09:53 GÜNCELLEME 22.04.2018 09:54
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Beyaz TV'de yaptığı açıklamalar;

"Türk futbol camiasına geçmiş olsun. Sadece Beşiktaş'a değil. Moralimiz gayet yerinde. Moralimizi bozmaya gerektirecek bir durum yok. Şampiyonluk iddiamız güçlü bir şekilde devam ediyor."

 

 

"GÜVENLİK ÖNLEMİ OLMADIĞI İÇİN..."

Kaldığı yerden devam edebilmesi için tek bir istisnası var. Devam etmesi için hakemin tatil kararını uygun görmemesi gerekir. Bunun gerçekleşmesi için maçın devam edilmesi yönünde engel yoktu şeklinde karar vermeleri gerekir. Bizim futbolcularımız sordu ve hakem de içeri girmelerini söyledi. Hocamız ambulansla hastaneye götürülmüş. Maçın oynanması nasıl elverişli olabilir zaten. 57. dakikada bunlar oldu, 65. dakikada daha kötüsü olmayacağını bilemezsiniz. Güvenlik önlemi olmadığı için.

"SAÇMALIK BU..."

Hocamızı hastaneye götürmüşler. Olsun hoca gitti, yardımcı hoca yönetsin diyebilir mi hakem? Saçmalık bu. Çok daha kötü olayların olmayacağının garantisi yoktu statta Bir doktor, hiçbir şeyi olmayan bir insana 5 tane dikiş atar mı? Türkiye'nin saygın hastanesi, bu insanı müşahade altına alır mı?

"FENERBAHÇE'DEN ÖZÜR BEKLİYORUZ"

Fenerbahçe olaylardan dolayı kusurludur demiyorum ancak sorumludur. Onların stadında sorumlulardır. Bunun karşılığı olarak ceza alacaklardır. Fenerbahçe'den özür bekliyoruz.

"SABRI TAŞMIŞTIR"

"Adaletsizliğe karşı her türlü tepkimizi koyarız. Artık Beşiktaş camiasının sabrı taşmıştır. Bu ülkede adaletsizliğe karşı baş kaldıracak olan camia Beşiktaş'tır. Artık her şeyin ilki Beşiktaş'ta olmasın.

YORUMLAR 12
  • h. k 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyin ameliyatından bahsetmiyoruz, sadece dikiş. Evet atılabilir hiçbir şeyi olmayan adama.
    Cevapla
  • Fiko 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen git Ronaldo’yu getir peşinden messi gelir boş boş konuşma fiko
    Cevapla
  • konya 42 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepinize yaziklar olsun diliyorum
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    siz bu lig için çok temizsiniz kadıköye uğrayında toplu halde özür dileyelim biz çok daha vahip olayların yaşanıp ta devam ettiği çok maç gördük terörü futbola galip getirdiniz
    Cevapla
  • Tipitipler 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini türkiyenin en iyi takımı ilan eden bu zavallilar sahada korkudan yapmadık rezillik bırakmadı futbolcuları maça değil seyirciyle polemiğe gelmiş iki futbolcusuna sahip çıkamamış utanmadan Özür bekliyormuş bu üste çıkma çabalarını bırakın
    Cevapla
  • Rebelboy 5 yıl önce Şikayet Et
    Yukardaki fotoğrafa bak üç Maymunu oynayanlar kim daha net görürsün
    Cevapla
  • Rebelboy1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığınız nesi ve nicesi rezillik kepazelik ve pespayelikleri üç maymun oynayarak silip atamazsiniz..! Sizin doğanız bu basketbol maçında da rakip takımın yö eticisini yumruklayip siritacak kadar aymazdınız..!
    Cevapla
  • SporSever 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'den mı söz ediyorsunuz, anlayamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle