Olaylı derbinin hakem raporu ortaya çıktı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde çıkan olaylar sebebiyle tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş maçının hakem raporu ortaya çıktı.

Olaylı derbinin hakem raporu ortaya çıktı!
Olaylı derbinin hakem raporu ortaya çıktı!
GİRİŞ 21.04.2018 10:54 GÜNCELLEME 21.04.2018 13:01
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Habertürk'ten Atilla Türker'in haberine göre; Hakem Mete Kalkavan, Futbol Federasyonu’na gönderdiği raporunda, maçı tatil etme gerekçesini ayrıntılı bir şekilde aktardı.

Tecrübeli hakemin, Güneş’in ilk değil, ikinci düşüşü sonrasında maçı erteleme kararı aldığını bildirdiği ortaya çıktı.

 

 

"ŞENOL GÜNEŞ'İ İZLEDİM"

Kalkavan raporunda şu ifadeleri kullandı: 

“Karşılaşma çok gergin bir ortamda oynandı. Sahaya sık sık yabancı madde atıldı. Bu nedenle oyunu iki kez durdurmak zorunda kaldım. Maçın 57. dakikasında misafir takımın bulunduğu yedek kulübesi yanında bir kargaşa oldu. Beşiktaşlı bazı futbolcularla ev sahibi takım taraftarları arasında kavga yaşandı. Teknik direktör Şenol Güneş de o bölgedeydi. O sırada Güneş’in yere düştüğünü gördüm. Şenol Güneş sonra yerden kalktı ve yedek kulübesine doğru gitti. Başına buz tedavisi yapıldı. Ben de Şenol Güneş’i izledim.”

"GÜNEŞ'İ YÜZÜSTÜ GÖRÜNCE..."

"Şenol Güneş sahadan çıkarak tünele doğru koşar adım gitti. Üstüne doğru yine yabancı maddeler atıldı. Şenol Güneş kendini  korumaya çalıştı. Tünelden içeri hızla girerken bir anda yüzüstü yere düştü. Göreviler hemen yanına geldi. Kollarından tutarak kaldırdılar. Güneş’i yüz üstü görünce maçı tatil etme kararı aldım. Bu şartlar altında maçı daha fazla oynatamazdım. Soyunma odasına gittim ve durumu federasyon temsilcilerine bildirdim.”

TEMSİLCİ RAPORLARI

Karşılaşmanın temsilcileri de Futbol Federasyonu’nda gönderdikleri raporlarda olayları detaylı bir şekilde yazdılar. Müsabakada görevli Vahap Şimşek, Alaattin Özcan ve Celalettin Yavuz’un, soyunma odası koridorlarında özel güvenlikçiler ile Beşiktaşlılar arasındaki arbedeye de yer verdiği bildirildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 165
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    yani maçı tatil eden şenol güneş hakem değil beşiktaşın hükmen yenik sayılması yada maçın kaldığı yerden oynatılması lazım gelir. Sonuçta beşiktaş korktu ve sahaya çıkmayacak.
    Cevapla
  • faik 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sen ne içtin?
    Cevapla
  • bos isler 5 yıl önce Şikayet Et
    ahmet kardes dogru soyluyorsun bos is kotu amel aynen katiliyorum
    Cevapla
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Rebelboy1903 hayir anlamadim cunku sende bende herkes nefsimize gore cevap veriyoruz volkana kendi taraftarindan kufur yiyor diye rakibin etme hakki mi oluyor bu nasil mantik?
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    guclu kardes ozaman volkan da hakli olmuyormu adam kufur yerse karsilik veriyor yok oyle degilse o zaman tolga dami ilk once taraftarlara kufur etti?
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    volkan demirel milli maçta küfür yediği için shayı terk etti kimse yanında durmadı ? Hala daha milli takıma alınmıyor onun gururu yokmuydu da bu durumlara katlandı. tolganın volkandan ne üstünlüğü var da taraftarlara dönüp kavga ediyor ?
    Cevapla
  • özkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Az insan olun futbol izleyin savaşamı gidiyorsunuz bu ülkede adam gibi futbol izlenene kadar seyircisiz oynansın maçlar devletin bir sürü sorunu var bide sizinlemi uğraşacak adam olun adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle